صفحه اصلی / نقشم در «بی پولی» به رشیدپور رسید

نقشم در «بی پولی» به رشیدپور رسید

 
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، سیدعلی ضیاء مجری تلویزیون، دوشنبه چهارم اردیبهشت همزمان با روز رادیو در «فرمول یک» میزبان سیاوش عقدایی گوینده رادیو جوان بود.
عقدایی در ابتدای برنامه گفت: در روزگاری همه فکر می کردند اگر در رادیو کار می کنند، همه باید با جلوه های صوتی وجودشان آشنا شوند. در سه چهار دهه قبل هم فقط کسانی پشت میکروفن می آمدند که صداهای منحصر به فردی داشتند، اما حالا پای استعدادهای مختلف به رادیو باز می شود.
وی افزود: گاهی به ما ایراد می گیرند که شما از زبان معیار فاصله گرفته اید اما چون رادیو باید به جامعه نزدیک باشد و جامعه از این زبان فاصله گرفته، چنین چیزی اجتناب ناپذیر است.
قائم مقام رادیو جوان درباره حضورش در رادیو توضیح داد: من خیلی عجیب گوینده شدم. زمانی در جشنواره ای شرکت کرده بودم و مهمان یک برنامه رادیویی در رادیو کرج بودم که به من پیشنهاد گویندگی شد. آن زمان من در کار مهندسی نفت و گاز بودم و کسی باورش نمی شد از این کار بیرون بیایم اما رادیو جادویی دارد که آدم را نگه می دارد.
در رادیو درباره همه چیز می توان صحبت کرد
عقدایی ادامه داد: این روزها از ساعت ۹ تا ۱۰ صبح برنامه «کاوشگر» و بعد از ظهرها برنامه «گل یا پوچ» را اجرا می کنم، «اینجا شب نیست» را هم در هفته دارم. فکر می کنم برخی مسایل هستند که ما خودمان از رفتن به سراغشان پرهیز می کنیم و خط قرمز خودمان هستند اما من معتقدم در رادیو درباره همه چیز می توان صحبت کرد.
وی همچنین درباره حضور افراد جدید در رادیو گفت: اکنون همه رادیوها در سراسر دنیا با تورم نیرو مواجه هستند، چرا که گوشی های تلفن همراه به تنهایی رسانه هستند. ولی ما در رادیو سعی می کنیم هیچ کسی را رد نکنیم. در گذشته برای یک برنامه چندین نفر بابت نگارش و گویندگی و ضبط و … کار می کردند اما حالا ما با کسانی کار می کنیم که خودشان به تنهایی یک بسته رادیویی تولید می کنند اما اینکه کسی صرفا گوینده باشد، کفایت نمی کند.
ضیاء نیز درباره تجربیات رادیویی اش گفت: من از سال ۸۳، ۸۴ وارد رادیو شدم. وقتی به تلویزیون آمدم همزمان با اجرای «ویتامین ۳» من و افشین حسین خانی برای برنامه «اینجا شب نیست» ۱۲ تا ۲ در رادیو بودیم.
خواب رادیو را می بینم
وی یادآور شد: زمانی که به تلویزیون آمده بودم، خواب رادیو می دیدم، خواب می دیدم که هنوز در حال اجرای برنامه رادیویی هستم.
این مجری در ادامه به گفتگوی تلفنی با علی اکبر خدابخش مدیر روابط عمومی صدا پرداخت.
همیشه روز رادیو است
خدابخش که به مناسبت روز رادیو با «فرمول یک» گفتگو می کرد، در سخنانی گفت: با نوع کارکرد و شبانه روزی بودن رادیو همیشه روز رادیو است و این رسانه هنوز گرم و فعال است. این روزها کل شبکه های رادیویی درگیر انتخابات هستند اما مثلا رادیو ایران به مناسبت این روز، برنامه تجلیل از امیر نوری گوینده رادیو را دارد و …
وی تاکید کرد: امیدواریم فعالیت هایمان مورد توجه مردم قرار بگیرد و مادامی که گوش ها می شنوند، رادیو جای خود را دارد. افزایش و رشد شنوندگان نیز نشان دهنده فعالیت مناسب همکاران ما است.
ضیاء در ادامه میزبان بهمن هاشمی گوینده و مجری برنامه های تلویزیونی بود.
وی در ابتدای سخنانش گفت: من اکبر میرهاشمی هستم ملقب به بهمن هاشمی. ابتدای  دهه ۷۰ که وارد تلویزیون شدم، دوره اجرا ندیده بودم و در تلویزیون هم خودم بودم. نادانسته اجرا کردم و اینگونه جلو آمدم.
شاید صمیمت زیادم باعث شده این روزها در تلویزیون کمرنگ باشم
این مجری تصریح کرد: من نگذاشتم بین مردم و تلویزیون فاصله ای باشد و صمیمیت برایم مهم بود. شاید دلیل اینکه حالا کمرنگ هستم همین صمیمیت زیاد است.
هاشمی درباره طیف گسترده دوستانش گفت: دوستان زیادی دارم و همه را به یک اندازه دوست دارم و بین فقیر و متمول فرقی نمی گذارم. هرکسی به من می گوید بزن بغل با تو عکس بگیرم می ایستم و عکس می گیرم. البته ممکن است گاهی نشده و کسی رنجیده باشد که عذرخواهی می کنم.
گفتم نمی شود اسم باجناق بهرام رادان، بهمن هاشمی باشد!؟
وی درباره تجربه بازیگری گفت: پیشنهاد بازیگری داشته ام. مثلا در فیلم «قلقلک» گزارشگر فوتبال بودم و در «پایتخت» نقش مجری مسابقه را ایفا می کردم. دوست دارم نقش هایی بازی کنم که خودم باشم. برای فیلم «بی پولی» هم از طرف هدایت فیلم برای نقش باجناق بهرام رادان پیشنهاد داشتم اما وقتی گفتند اسم این شخصیت فتح الله است، گفتم نمی شود اسم کاراکتر بهمن هاشمی باشد!؟ گفتند اسم او در فیلمنامه این است و ما ضبط کرده ایم و نمی شود. این شد که در آن فیلم بازی نکردم و نقش به رضا رشیدپور رسید.
 ضیاء در این بخش از هاشمی خواست نظرش را درباره دیگر هاشمی های معروف بگوید که او مهدی هاشمی را عزیز دلم و بهترین بازیگر سینما توصیف کرد اما سیدمهدی هاشمی سرپرست وزارت کشور در دولت نهم، علی هاشمی وزنه بردار، علی هاشمی فرمانده جنگ و سیدضیا هاشمی استاد دانشگاه را نمی شناخت.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: مرا با مرتضی حسینی اشتباه می گیرند. ۱۰۰روز با هم در کیش اجرا داشتیم و فکر نمی کردم رابطه مان اینقدر صمیمانه باشد. چون من مجری پرحرفی هستم اجرا در کنار من سخت است.
آنقدر گفتم شبکه دو شبکه تو، شبکه پنج را هم دو معرفی کردم
این مجری در پاسخ به اینکه آیا تا به حال سوتی داده گفت: سوتی زیاد داده ام. اسم ها را اشتباه گفته ام، حتی شماره شبکه را هم همینطور، مثلا انقدر شبکه دو را تکرار کرده بودم که یک بار گفتم شبکه دو، شبکه پنج.
هاشمی در پایان سخنانش گفت: مردم با فشردن یک دکمه می توانند ما را از خانه هایشان بیرون کنند اما ممنونیم که ما را به خانه هایشان راه می دهند.
صبا دختر این مجری که به همراه پدرش آمده بود، نیز در سخنانی گفت: پدرم خیلی مهربان است اما اگر عصبانی شود دیگر نمی شود به چشم های بادامی اش نگاه کرد.
وی در پایان با بیان اینکه دوست دارد مجری شود اما تلاشی برای این موضوع نکرده است، یادآور شد: با پدر نمی شود به سینما رفت. او آنقدر جنب و جوش دارد که نمی تواند ۲ ساعت در سینما بنشیند.
«فرمول یک» به تهیه کنندگی افشین حسین خانی شنبه تا چهارشنبه ها ساعت ۷ صبح روی آنتن شبکه یک سیما می رود.

همچنین مطالعه کنید:

۱۶۸ هزار سهامدار، سود سهام عدالت خود را دریافت نکردند

به گزارش کسب و کار نیوز، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه گفت: در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.