صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان / صادرات سالانه ۹ میلیون دلاری مواد پلیمری از سوی دانش‌بنیان‌ها
صادرات سالانه ۹ میلیون دلاری مواد پلیمری از سوی دانش‌بنیان‌ها

صادرات سالانه ۹ میلیون دلاری مواد پلیمری از سوی دانش‌بنیان‌ها

کسب و کار نیوز- یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید انواع مستربچ و کامپاند بالغ بر ۳۰ درصد از محصولات تولیدی خود را صادر کرده است.

به گزارش کسب و کار نیوز، محسن هنریان، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: این شرکت در عرصه‌های صنایع مختلف تولید محصول دارد و نیاز صنایع متنوعی را پوشش می‌دهد که در راستای نیازهای کلی کشور بوده است که از جمله می‌توان به کم آبی و تنوع شدید اقلیم‌های آب و هوایی و محیط های کشت در کشور اشاره کرد.

وی ادامه داد: یکی از صنایع بزرگ تاثیرگذار در پیشبرد اقتصاد کشور، صنعت خودرو است و همکاری با شرکت های خودروسازی و قطعه ساز و برطرف سازی نیاز این صنعت همواره یکی از برنامه‌های ما بوده است. صنعت مهم و کاربردی دیگر برای کشور صنعت بسته بندی است که بیش از ۵۰ درصد از محصولات ما در حوزه صنعت بسته بندی کاربرد دارد. این محصولات در فیلم‌های پلی‌اتیلنی، استرچ، فیلم شرینک، فیلم‌هایBOPP، CPP، رافیا و… کاربرد دارند که به خصوص در تولید افزودنی مات کننده در تولید فیلم‌های BOPP  یا افزودنی چسب در فیلم‌های استرچ به خودکفایی رسیده‌ایم.

به گفته هنریان، ظرفیت اسمی سالیانه این شرکت و شرکت‌های تابعه، بالغ بر ۱۲۰هزار تن در زمینه تولید انواع آمیزه‌های پلیمری و کامپاندهای مهندسی است. وی در خصوص صادرات این شرکت تصریح کرد: میزان صادرات ما در سال گذشته نزدیک به ۹ میلیون دلار بوده است و توانستیم عنوان صادرکننده برتر سال را کسب کنیم.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیر عامل این شرکت اظهار کرد: ۳۰ درصد از محصولات تولیدی ما به کشورهای مختلف از جمله کره جنوبی، آلمان، ژاپن، روسیه، اوکراین، ازبکستان، گرجستان، آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان، ترکیه، کانادا، عراق و پاکستان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز صادر می‌شود که این میزان شامل صادرات ۹ میلیون دلاری سالانه می‌شود.

هنریان با اشاره به اینکه بومی‌سازی محصولاتی که واردات آن به کشور انجام می‌شود از اولویت های این شرکت است، اظهار کرد: این محصولات، غالبا محصولاتی حیاتی هستند و برای صنایع پایین دستی ایجاد چالش می‌کنند. ما با تحقیق در صنایع کاربردی کشور سعی می‌کنیم محصولات وارداتی آنها را پوشش دهیم و با مشارکت با بخش فنی و تحقیق و توسعه آنها در تولید نمونه با کیفیت و قابل رقابت با محصولات خارجی گام برداریم، واقعیت این است که حرکت در این مسیر ما را به تولیدکننده برگزیده در صنعت پلاستیک در سال ۱۴۰۱ تبدیل کرد.

همچنین مطالعه کنید:

امکان فروش ارز نیمایی در مرکز مبادله فراهم شد

به گزارش کسب و کار نیوز ، طبق اعلام بانک مرکزی، از روز دوشنبه سوم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.