به گزارش کسب و کار نیوز، محمد جلالی گفت: بنابر آمار به طور متوسط ماهانه هر ایرانی ۱۰ کیلو نان مصرف می کند که براین اساس سرانه هر نفر ۱۲۰ کیلو در سال است.
به گفته او، با احتساب سرانه مصرف و جمعیت کشور و همچنین میزان خرید تضمینی گندم، مشکلی در تامین آرد واحدهای خبازی نداریم. جلالی ادامه داد: با یکسان سازی آرد و نان و ارتقای کیفیت پخت نان به سبب کاهش ضایعات و دورریز، میزان مصرف گندم در کشور کاهش می یابد.
مدیرکل هماهنگی و نظارت آرد و نان افزود: یکسان سازی نرخ آرد و گندم و پرداخت یارانه به خانوارها راهکار اساسی در راستای واقعی کردن مصرف گندم در کشور و جلوگیری از رانت و سوء استفاده های احتمالی است.
او گفت: تازمانیکه یکسان سازی به طور کامل اجرایی نشود، نمی توان برآوردی از کاهش میزان مصرف آرد در واحدهای خبازی داشت.