به گزارش کسب و کار نیوز، عیسی زارع پور در صفحه شخصی خود در یک پیام رسان بومی با انتشار پستی نوشت: اخیراً چند سکوی ایرانی که خدماتی در حوزه پیام رسانی و حمل و نقل ارائه میکنند از یک فروشگاه نرم افزاری خارجی حذف شدهاند، از زمانی که در جریان این موضوع قرار گرفتم به معاونین مربوطه دستور دادم در تعامل با شرکتهای دانشبنیان مالک این سکوها، ابعاد فنی و حقوقی این موضوع را برای اجرای اقدامات مقتضی بررسی کنند.
صاحبان برخی پلتفرمهای مطرح دنیا که خود را مالک انحصاری حوزه فناوری اطلاعات میدانند، در طول سالیان متمادی با اتخاذ سیاستهای انحصارگرایانه و استاندارهای چندگانه، تلاش کردهاند مانع از رشد و توسعه فناوری در ایران عزیز شوند و این اولین باری نیست که به بهانه تحریم، مردم ما و حتی کاربران ایرانی سرتاسر دنیا را از نعمت استفاده از محصولاتی که ساخته جوانان متخصص همین مملکت است محروم میکنند. اگرچه این موضوع با بهانههای مختلف به دفعات انجام شده است، اما تکرار آن در شرایط فعلی که سکوهای ایرانی در زمینههای مختلف توسعه خوبی پیدا کرده و مردم هم به استفاده از آنها رغبت نشان دادهاند، شائبه سیاسی بودن چنین تصمیماتی را قوت میبخشد. از سوی دیگر آنها چشم دیدن ایرانی توسعه یافته را هم ندارند و تلاش میکنند از هر ابزاری برای وابستگی ایران و ایرانی استفاده کنند.
چندی پیش دولت آمریکا اعلام کرد که تحریمهای حوزه فناوری اطلاعات را برای کشور ایران برداشته تا مردم ایران از خدمات فناورانه آمریکایی بهره ببرند! اما در همین حال دسترسی به سرویسهای محبوب ایرانی را که حاصل تلاش جوانان نخبه ایرانی در شرکتهای دانش بنیان است را محدود میکنند؟!
این دست اقدامات سیاسی این پلتفرم آمریکایی که متأسفانه جایگاه انحصاری هم در فضای مجازی دارد زنگ خطری برای همه ملتهای مستقل و نوآور دنیا محسوب میشود. اگر مدیران این شرکت طبق ادعای خود واقعاً به دنبال خلق ارزش، آسایش و رفاه برای همه مردم جهان هستند، چرا خدمات دیجیتال و خصوصی متعلق به شرکتهای دانش بنیان ایرانی که ابزار زندگی روزانه مردم هستند را محدود میکنند؟
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری سایر دستگاههای مسئول، پیگیریهای لازم را در مراجع بین المللی به منظور احقاق حق نخبگان کشور و مردم ایران انجام خواهد داد.
پ ن: تصور کنید اکنون و در شرایط فعلی فروشگاههای نرم افزاری داخلی نداشتیم!!!