به گزارش کسب و کار نیوز ، عبدالرضا شیخان اظهار کرد: قرار بود محدودیت و یا قطعی برق از ۱۵ خرداد ماه اعمال شود؛ از این رو با پخش شدن این اخبار، هجوم به بورس کالا برای خرید سیمان افزایش یافت که همین مساله بین ۱۰ تا ۲۰ درصد قیمت سیمان را بالا برد.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت سیمان افزود: با جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم مقرر شد برای تولید ۵ میلیون تن سیمان از امروز یکشنبه برق تأمین شود تا تولید و عرضه به مشکلی نخورد.
وی ادامه داد: مقرر شد شب تا صبح برق کارخانجات را تأمین کنند تا عملیات مربوط به آسیاب انجام شود و از کلینکرهای تولید شده، سیمان تولید کنیم. همچنین برق به صورت ثابت و ۲۴ ساعته بدهند که کلینکر تولید کنیم. در واقع ۴۵ درصد دیماند مصرفی به ما برق بدهند به صورت موقت میتوانیم سیمان تولید کنیم.
شیخان ادامه داد: قرار شد کارخانههای سیمانی تا آنجا که میتوانند سیمان عرضه کنند تا التهابات کم شود. بنابراین از امروز عرضه سیمان در بورس کالا بیشتر میشود تا بتوانیم قیمتها را متعادلتر کنیم.
وی اظهار کرد: صنعت سیمان مقصر گرانی نبود و عرضه انجام میشد منتهی به دلیل انتشار شایعات مبنی بر قطعی برق، هجوم به بورس کالا زیاد شود و همین مساله منجر به افزایش قیمت و التهاب در بازار شد که امیدواریم با افزایش عرضه از امروز قیمتها متعادل شود.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت سیمان خاطر نشان کرد: ضمن اینکه اگر وزارت نیرو به قول خود مبنی بر تأمین برق کارخانجات سیمان عمل و از این طریق به تداوم تولید کمک کند، قطعاً قیمتها متعادلتر خواهد شد.
به گزارش مهر، بازار سیمان پیش از اعمال محدودیت در مصرف برق ملتهب نبود و شرایط آرامی را پشت سر میگذراند، اما بعد از اجرای بخشنامه محدودیت مصرف برق در صنایع سیمان و فولاد؛ متقاضیان سیمان برای خرید این محصول به بورس کالا هجوم آوردند و قیمت سیمان افزایشی شد. سال گذشته نیز قطعی برق منجر به توقف تولید در کارحانههای فولاد و سیمان شد که همین امر کاهش تولید و افزایش قیمت را در پی داشت.