به گزارش کسب و کار نیوز، سعید محمدیپور معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت استان تهران اظهار کرد: در مرداد ماه بیش از ۶۰ هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده که از این تعداد ۱۰ درصد منجر به کشف تخلف شده است. یعنی در ماه گذشته ۶۲۰۰ پرونده به ارزش ریالی ۱۸۹ میلیارد تومان تشکیل شده است.
وی همچنین از انجام ۶۱۵۵ مورد بازرسی در زمینه قاچاق در ماه گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۶ مورد منجر به کشف تخلف و تشکیل پرونده به ارزش ریالی یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان شده است.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در ادامه با بیان اینکه در شرایط فعلی بازار کشور و وجود تحریمها در زمینه قاچاق و احتکار نظارت بیشتری میشود، تصریح کرد: بنابراین تعداد بازرسی در زمینه قاچاق و احتکار در مرداد ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته صد در صد و نسبت به ماه گذشته شش درصد افزایش داشته است. بنابراین در ماه گذشته و ماه جاری بازرسیهای بیشتری به بازرسی از انبارها و در زمینه احتکار و قاچاق اختصاص داده شده است.
محمدیپور با بیان اینکه سیاست سازمانهای صنعت، معدن و تجارت ناامن کردن وضعیت برای سودجویانی است که از ناپایداری بازار سوء استفاده میکنند، گفت: طی گشتهای مشترک تعزیرات، دادستانی و پلیس امنیت اقتصادی، آگاهی و اماکن ۱۸۷۷ گشت انجام گرفته که ۶۸۷ مورد تخلف با ارزش ریالی ۵۵ میلیارد تومان به تعزیرات ارسال شده است.
بیشترین شکایات مردمی و بیشترین تخلفات در کدام بخشها بوده؟
وی در ادامه تعداد شکایت مردمی به صورت حضوری و تلفنی را ۴۴۴۲ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۲۴۶۴ مورد تلفنی با سامانه ۱۲۴ و ۱۹۷۸ مورد حضوری با ارائه مستندات دریافت شده و تعداد ۳۲۳۷ مورد غیر متخلف و ۱۲۰۵ فقره به عنوان متخلف شناخته شده است. بیشترین شکایات مردمی در یک ماه اخیر نیز در حوزه نان، لبنیات، مرغ و تخم مرغ و میوه و سبزیجات بوده است.
همچنین به گفته معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در بحث نظارت بر آرد و نان استان تهران ۳۱۲۰ مورد بازرسی انجام گرفته که ۶۷۲ پرونده به ارزش ۳۰۲ میلیون تومان تشکیل شده است. محمدیپور با بیان اینکه در ماه گذشته بیشترین تخلفها در حوزه انبارها، احتکار، مرغ، تخم مرغ و نان بوده، تصریح کرد: بیشترین کشفیات احتکار نیز مربوط به لوازم خانگی، آهن آلات، نئوپان، مصالح ساختمانی و آرایشی بهداشتی بوده است.
وضعیت توزیع ماسک بهتر شده
وی با بیان اینکه در زمینه ماسک وضعیت بهتر و تعداد کشفیات احتکار کمتر شده، گفت: قرار شده متناسب با میزان تولید ماسک مواد اولیه به واحدهای تولیدی تخصیص داده شود و آنها از طریق کانالهای مشخص تعریف شده یعنی دانشگاههای علوم پزشکی تحویل دهند. ۴۲ واحد تولیدی صنفی هم از طریق سامانه تعریف شده مواد اولیه دریافت کنند و به مراکز تعیین شده یعنی فروشگاههای زنجیرهای، ادارات، ارگانها و ایستگاههای مترو و اتوبوس به قیمت مصوب تحویل دهند.