صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / پارک ها مراکز رشد و شتاب‌ دهنده‌ها / فرصت‌های حمایتی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ اعلام شد
فرصت‌های حمایتی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ اعلام شد

از 10 تا 50 درصد تخفیف

فرصت‌های حمایتی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ اعلام شد

کسب و کار نیوز - دبیرخانه اینوتکس 2020 برای شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه فرصت‌های حمایتی ویژه‌ای در در نظر گرفته است. 

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از پارک فناوری پردیس، دبیرخانه نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری با هدف «حمایت از حضور نوآوران و فناوران برای حضور در اینوتکس ۲۰۲۰» و «ارائه دستاوردهای نواوران و فناوران به مخاطبان»، تخفیف‌های ویژه‌ای را در نظر گرفته است.

پنج گروه از شرکت‌کنندگان می‌توانند از این امکان برخوردار شوند. «استارتاپ‌های محصول محور» به معنی استارتاپ‌هایی که اقدام به ساخت یا ارتقای یک محصول فناورانه کرده‌اند و هدف آنها از حضور در اینوتکس، معرفی این محصول یا بازاریابی به منظور فروش بیشتر آن است.

«شرکت‌های دارای فناوری جدید» به معنی شرکت‌هایی که می‌خواهند برای اولین بار از فناوری جدید خود در نمایشگاه اینوتکس رونمایی کنند. فناوری‌های مد نظر آنها باید تاکنون به بازار عرضه نشده باشند و اولین بار در نمایشگاه اینوتکس معرفی شوند. محصولاتی که به عنوان نمونه یا پروتو تایپ هم ساخته شده‌اند، درصورتی که دارای TRL بالای ۶ باشند، می‌توانند از این حمایت بهره‌مند شوند.

«ایرانیان غیر مقیم» به معنی استارتاپ‌ها یا شرکت‌های نوپایی که مدیرعامل یا بنیان گذاران آن از ایرانیان مقیم خارج از کشور بوده و در لیست مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری ثبت شده باشند.

تمامی «پارک های فناوری» و «شتابدهنده‌های عضو مرکز شتابدهی نوآوری» می‌توانند از این حمایت بهره‌مند شوند.

شرکت‌کنندگان در اینوتکس ۲۰۲۰ بر اساس نوع هویت و ثبت نام خود، به سه روش می‌توانند در نمایشگاه حضور پیدا کنند. «کانترهای استارتاپی: استقرار در یک وجه از کانترهای سه وجهی اینوتکس»، «غرفه‌های اشتراکی: مطابق با فایل راهنمای ثبت‌نام» و «غرفه‌های اختصاصی: غرفه‌هایی که بر اساس متراژ مورد نیاز مخاطب به او تحویل داده می‌شود».

شرکت‌کنندکانی که جز یکی از ۵ گروه فوق باشند، امکان استفاده از حمایت‌های ویژه دبیرخانه اینوتکس ۲۰۲۰ برای حضور در این نمایشگاه را دارند.

ردیف بخش حمایتی نوع ثبت نام میزان تخفیف نوع حضور
۱ استارتاپ های محصول محور استارتاپ ۳۰ % کانتر یا غرفه اشتراکی
۲ شرکت­ های دارای فناوری جدید شرکت های فناور تا ۲۰ % غرفه اختصاصی
۳ ایرانیان غیر مقیم استارتاپ ۵۰ % غرفه اشتراکی
۴ پارک های فناوری پارک ها ۲۰ % غرفه اختصاصی
۵ شتابدهنده های عضو مرکز شتابدهی نوآوری شتابدهنده ها ۱۰ % غرفه اختصاصی

شایان ذکر است شرکت‌های دانش‌بنیان در صورت ارائه گواهینامه حضور در نمایشگاه و فاکتور پرداختی، امکان دریافت ۷۰ درصد از هزینه‌های شرکت در نمایشگاه را از صندوق نوآوری و شکوفایی دارند. این دسته از شرکت‌کنندگان می‌توانند برای اطلاع از نحوه دریافت این حمایت به آدرس http://cbd.nsfund.ir/exhibition/ مراجعه کنند.

متقاضیان استفاده از این امکان می‌توانند برای اطلاع از نحوه دسترسی به این تخفیف‌ها، به سایت اینوتکس، بخش «اطلاعیه‌ها و ضوابط» مراجعه کنند.

همچنین مطالعه کنید:

ترانزیت ۲۰ میلیون تن کالا از ایران تا انتهای سال

به گزارش کسب و کار نیوز، امین ترفع، در دومین همایش ملی ترانزیت با عنوان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.