صفحه اصلی / سرخط خبرها / خودروسازی در آینده اقتصاد کشور، نقش حیاتی دارد
خودروسازی در آینده اقتصاد کشور، نقش حیاتی دارد

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در شركت قالب‌هاي صنعتي سايپا:

خودروسازی در آینده اقتصاد کشور، نقش حیاتی دارد

کسب و کار نیوز - معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: گروه خودروسازي سايپا در اجراي طرح ملي بومي‌سازي قطعات خودرو موفق عمل كرد و توانست بخش زيادي از قطعات مورد نياز توليد را داخلي‌سازي كند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از سایپانیوز، سعید زرندی در مراسم افتتاح خط تولید مجموعه‌سازی شرکت قالب‌های بزرگ صنعتی سایپا و بازدید از نمایشگاه دستاوردهای این شرکت در زمینه داخلی‌سازی، افزود: سایپا در زمینه کاهش هزینه‌ها و واگذاری شرکت‌های غیرسودده و مازاد خود اقدامات مهمی انجام داد که در آینده این خودروساز آثار مطلوبی خواهد داشت.

به گفته وی در دو ماه آذر و دی امسال، تولید خودرو در کشور ۱۰۰ درصد افزایش یافت و خودروسازان توانستند تحویل خودرو به مشتریان را نیز ۱۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دهند.

زرندی با اشاره به موفقیت سایپا در زمینه به‌صفر رساندن خودروهای دارای کسری قطعات، تأکید کرد: تعهدات برجای مانده از گذشته ۳۵ درصد کاهش یافته و ادامه این روند، موجب بهبود وضعیت تولید و تحویل خودرو به مشتریان خواهد شد.

به گفته وی در حال حاضر ۶۳۰ هزار نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در صنعت خودرو کشور فعالیت می‌کنند و ظرفیت تولید این صنعت به سالانه ۵,۲ میلیون دستگاه افزایش یافته که بیانگر تأثیر بالای آن در اقتصاد و اشتغال است.

وی با اشاره به موضوع واسطه‌گری و سودجویی در بازار خودرو و ایجاد حاشیه قیمت در این بازار گفت: واسطه‌ها با قیمت‌سازی کاذب از طریق برخی سایت‌ها و تبلیغات در این زمینه، برای رشد کاذب بهای خودرو در بازار تلاش می‌کنند که در حال شناسایی آنان هستیم و به‌زودی برخورد لازم با این پدیده صورت خواهد گرفت.

گفتنی است خط تولید مجموعه بدنه‌سازی خودرو در شرکت قالب‌های بزرگ صنعتی سایپا با استفاده از توان و ظرفیت داخلی و طراحی و ساخت متخصصان این شرکت به مرحله بهره برداری رسید.

علاوه بر آن، شرکت قالب‌های بزرگ صنعتی سایپا در ماه‌های اخیر توانسته دستاوردهایی را در زمینه طراحی و ساخت ۱۰۰ درصد گیربکس توربین‌های بادی نیروگاه‌های برق، بدنه سانتریفیوژهای مواد نفتی مربوط به وزارت نفت، طراحی و ساخت ۱۰۰ درصدی ماشین‌های فرز CNC، طراحی و ساخت فیکسچرهای کنترلی، بومی‌سازی بلوک متریال فیکسچرهای کنترلی و صرفه‌جویی ارزی سالانه ۱۵۰ هزار دلار و تأمین و بومی‌سازی قطعات استاندارد قالب از داخل کشور و جلوگیری از خروج سالانه ۱۳۲ هزار دلار از کشور محقق کند.

این شرکت همچنین توانسته در تعمیر و بازسازی دستگاه CNC پنج‌محور با استفاده از توان داخلی و صرفه‌جویی ۱۵۰ هزار یورو، تبدیل دستگاه دیجی‌تایزر به دستگاه فوم تراش CNC با صرفه اقتصادی ۵۰ هزار دلاری و دستیابی به دانش فنی تولید قالب‌های پیچیده پلاستیکی با فناوری پیشرفته برای نخستین‌بار در کشور، موفق عمل کند.

همچنین مطالعه کنید:

رونمایی از بسته ۶ میلیارد دلاری برای تامین انرژی صنایع کوچک

به گزارش کسب و کار نیوز، علی محمودیان، مدیر اتحادیه کشوری سوخت های جایگزین و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.