کسب و کار نیوز:هزار و ۱۲۰ تن پا و پنجه مرغ از مازندران به کشورهای ویتنام، هنگ کنگ و امارات صادر شد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما, -، مدیرکل دامپزشکی مازندران به صادرات پا و پنجه مرغ اشاره کرد و گفت: ۱۱۲۰ تن پا و پنجه مرغ از آغاز امسال تاکنون از استان به کشورهای ویتنام، هنگ کنگ و امارات صادر شد.
رضوانی افزود:برای این میزان صادرات نمونه برداری انجام و مجوزهای بهداشتی لازم برای پا و پنجه مرغ صادر شد.
او گفت: ۴ واحد فعال دارای پروانه بهره برداری فرآوری پای مرغ در مازندران وجود دارد که پس از دریافت مجوزهای لازم از دامپزشکی استان نسبت به صادرات اقدام میکنند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران افزود:با توجه به دارا بودن پروتئین، ویتامین و مواد معدنی پای مرغ، یکی از محبوبترین غذاها در کشورهای آسیای شرقی محسوب میشود.
او گفت:در این مدت ۱۳۰ تن ماهی خوراکی تازه و منجمد به کشورهای عراق و روسیه صادر شد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران افزود: مراحل نمونه برداری، انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی برای تعیین حد مجاز آلودگی احتمالی و صدور مجوزهای لازم کارشناسان دامپزشکی استان انجام شد.
رضوانی گفت: ۷۴۰ هزار و ۲۰۰ عدد تخم مرغ نطفه دار، ۳۱ هزار و ۱۹۰ عدد تخم مرغ خوراکی، ۶۰ هزار قطعه جوجه یکروزه، هزار و ۵۵۳ تن خوراک و مکمل آبزیان و حدود ۲۰ تن مرغ منجمد از آغاز امسال تاکنون با مجوزهای دامپزشکی اجازه صادرات از استان را دریافت کردند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران افزود: مراحل نمونه برداری، انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی برای تعیین حد مجاز آلودگی احتمالی و صدور مجوزهای لازم کارشناسان دامپزشکی استان انجام شد.
رضوانی گفت: ۷۴۰ هزار و ۲۰۰ عدد تخم مرغ نطفه دار، ۳۱ هزار و ۱۹۰ عدد تخم مرغ خوراکی، ۶۰ هزار قطعه جوجه یکروزه، هزار و ۵۵۳ تن خوراک و مکمل آبزیان و حدود ۲۰ تن مرغ منجمد از آغاز امسال تاکنون با مجوزهای دامپزشکی اجازه صادرات از استان را دریافت کردند.