به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما, مرکز مازندران، سیدحسین اسلامی با اشاره به ظرفیت میانگین ۳ هزارتن برنج سالانه در هر یک از این واحدها گفت: سورتینگ برنج شامل جداسازی برنج از برنجهای با رنگ غیرمعمول، سنگ ریزهها، حشرات کوچک مانند، شپش، شوآک یا در زبان محلی دَلِک (برنجهای غیرهمسان) و هرگونه ضایعات دیگر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل، به افزایش کارآیی ظاهری برنج با سورتینگ اشاره کرد و افزود: با حذف مواد خارجی مانند، سنگ، شیشه، پلاستیک و سایر مواد ناخواسته از برنج (سورت) نتایج عالی و مناسبی در بهبود ایمنی مواد غذایی به دست میآید.
سیدحسین اسلامی با بیان اینکه قبل از ورود برنج به دستگاه سورتینگ، با دستگاه دیگری به نام دستگاه بوجاری الک زده میشود گفت: خروجی دستگاه بوجاری به دستگاه سورت متصل بوده و برنجهای خالص شده از نظر شکستگی وارد دستگاه سورت شده، سپس به وسیله بالابر درون مخزن شیشهای ریخته میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: دستگاه سورتینگ با پاکسازی ۲۰ تن برنج در ساعت را میتوان برای مرتب سازی انواع مختلف برنج، برنامه ریزی کرد.
مازندران:
فعالیت ۲۷ واحد سورتینگ و بسته بندی برنج در آمل
کسب و کار نیوز: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل: ۲۷ واحد سورتینگ و بسته بندی برنج در این شهرستان فعالیت میکنند.