صفحه اصلی / استان ها / ‌پیشنهاد ۳ هزار میلیاردی دولت برای زیرساخت‌های آسیب دیده خوزستان در سیل اخیر
‌پیشنهاد ۳ هزار میلیاردی دولت برای زیرساخت‌های آسیب دیده خوزستان در سیل اخیر

استاندار عنوان کرد:

‌پیشنهاد ۳ هزار میلیاردی دولت برای زیرساخت‌های آسیب دیده خوزستان در سیل اخیر

کسب و کار نیوز : ‌استاندار خوزستان با اشاره به پیشنهاد ۳ هزار میلیارد تومانی دولت برای بحث زیرساخت‌های آسیب‌دیده استان در سیلاب، گفت: در بدترین حالت اگر بنا باشد که این اعتبارات زیرساختی از سوی دولت به تصویب نرسد، قطعاً بخشی از اعتبارات استان در زمینه آماده سازی زیرساخت‌های مقابله با سیلاب احتمالی را هزینه خواهیم کرد و اجرای برخی از پروژه‌ها را به تعویق می‌اندازیم.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, غلامرضا شریعتی امروز ۳ تیرماه در ششمین جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان، اظهار کرد: در پاسخ به اینکه گفته می‌شود متولی سیل‌بندها مشخص نیست، باید گفت که همه مسئولان متولی احداث سیل بند هستند و همه وظیفه دارند تا در این زمینه به مردم خدمت کنند.
وی افزود: مسئولان باید از به وجود آمدن مشکلات برای مردم ممانعت کنند و تلاش کنند تا از مشکلات به وجود آمده برای مردم بکاهند.
استاندار خوزستان تصریح کرد: اینکه مسئولان کشوری از کارکرد همه مردم، مسئولان و دستگاه‌های اجرایی استان در بحث سیلاب خوزستان رضایتمندی دارند به دلیل آن است که تقسیم کار وظیفه‌ای انجام نگرفت و همه در کنار یکدیگر کار را به سرانجام رساندند.
شریعتی ادامه داد: پیشنهادی در دولت مطرح شده تا مجموعاً ۳ هزار میلیارد تومان برای بحث زیرساخت‌ها، احداث سیل‌بند، لایروبی، راه‌های روستایی و… در نظر گرفته شود و امیدواریم این پیشنهاد مطرح شده به تصویب هیأت دولت برسد.
وی عنوان کرد: امیدواریم تا در این هفته این اعتبارات به تصویب دولت برسد و سپس به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شود تا شاهد اجرای کارهای عملیاتی در بخش‌های زیرساختی استان باشیم. در این زمینه حتی اگر این اعتبارات تصویب نشود، تاکید می‌کنم که باید شرایط استان برای مقابله با ترسالی آماده شود.
استاندار خوزستان بیان کرد: باید پروژه‌های استانی متوقف و اعتبارات استان به سمت آمادگی برای مقابله با ترسالی هدایت شود. نمی‌توانیم یک مدرسه، خانه بهداشت یا مرکزی را بسازیم اما آن روستا با کمترین بارش به زیر آب برود و مجدداً همه چیز تخریب شود. این کار از دست دادن منابع است و باید ابتدا شرایط مقابله با سیلاب را در مناطق مختلف استان آماده کنیم.
شریعتی گفت: در بدترین حالت اگر بنا باشد که اعتبارات زیرساختی از سوی دولت به تصویب نرسد، قطعاً بخشی از اعتبارات استان در زمینه آماده سازی زیرساخت‌های مقابله با سیلاب احتمالی را هزینه خواهیم کرد و اجرای برخی از پروژه‌ها را به تعویق می‌اندازیم.
وی با بیان اینکه مسئولان استان برای احداث و ترمیم سیل‌بندها برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند، گفت: مردم باید در امنیت و آرامش زندگی کنند و در خانه‌های خود احساس امنیت و آسایش داشته باشند و مسئولان نیز باید تلاش کنند تا این شرایط را برای مردم فراهم کنند.

همچنین مطالعه کنید:

تولید حداکثری گاز برای عبور از زمستان

به گزارش کسب و کار نیوز، محسن پاک‌نژاد وزیر نفت عصر (چهارشنبه، ۱۲ دی) در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.