به گزارش کسب و کار نیوز، عزیز حبیبی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در این همایش گفت: امروزه ورزش یکی از مولفههای قدرت است و در دیپلماسی عمومی و بینالمللی نقشآفرینی میکند.
وی با بیان اینکه کشور و استان اردبیل در رشتههای ورزشی ظرفیتهای متعددی دارد، افزود: اگر برنامههای ورزشی با علم و پژوهش گره بخورد، میتواند پتانسیلهای پیدا و پنهان استان اردبیل را بیش از پیش بشناساند.
حبیبی با اشاره به اینکه رشتههای علوم ورزشی در دانشگاه محقق اردبیلی جایگاه خود را پیدا کردهاند، ادامه داد: فارغالتحصیلان دکتری رشتههای علوم ورزشی در دانشگاه محقق اردبیلی، امروز در دانشگاههای کشور به عنوان عضو هیات علمی مشغول تدریس، پژوهش و آموزش هستند و علاوه بر این چهرههای مطرح و قهرمانان بنام رشتههای ورزشی همچون انوشیروانی، فرزین، علی حسینی و غیره در دانشگاه محقق اردبیلی جذب شدهاند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: در سالهای آتی امکانات و سختافزارهای ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی گسترش خواهد یافت که این کار نیازمند حمایت مسئولان است و جا دارد از حمایتهای استاندار اردبیل که سال گذشته ۷۵ میلیارد ریال به دانشگاه کمک کردند، تشکر کنیم.
حبیبی افزود: دانشگاه محقق اردبیلی سال ۵۷ با پذیرش حدود ۳۰ نفر دانشجو به عنوان دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد، اما با استان شدن اردبیل، تبدیل به دانشگاه شد و امروز حدود ۱۱ هزار نفر دانشجو و حدود ۴۰۰ نفر عضو هیات علمی در دانشگاه مشغول آموزش، پژوهش و کارهای علمی هستند.
مهرداد محرمزاده، دبیر اجرایی اولین همایش بینالمللی و سومین همایش ملی تازههای پژوهش در علوم ورزشی نیز گفت: به دنبال اجرای موفقیتآمیز اولین و دومین دوره همایش، در سالهای گذشته، بینالمللی شدن همایش را تقاضا کردیم که پس از طی مراحل، با این درخواست موافقت شد.
وی اضافه کرد: با انتشار فراخوانی، از ۳۰ دی ماه سال ۹۷ تا ۳۰ فروردین سال ۹۸ حدود ۴۶۲ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد و حدود ۳۰۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت و ۵ نفر از اساتید دانشگاههای ترکیه در این همایش حضور دارند.
انتهای پیام