به گزارش کسب و کار نیوز، احمد علی موهبتی در شورای مدیریت بحران استان افزود: نظام بهرهبرداری، تغییر الگوی کشت و استفاده از شیوههای نوین آبیاری حتما باید در سیستان مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: مردم سیستان در سه حوزه دامداری، کشاورزی و صید و صیادی مشغول به کار بودهاند و اکنون با ورود آب به منطقه هر سه موضوع باید احیا شود.
استاندار در ادامه گفت: تخصیص اعتبارات ویژه برای ریزگردها و همچنین آبخیزداری در استان و به خصوص منطقه بلوچستان یک بحث جدی است و امیدواریم با همکاری نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی نیازهای این بخش مرتفع شود.
موهبتی بیان کرد: بزرگترین خلاء در منطقه سیستان این است که درآمد حاصل از این سرزمین خارج و در سایر نقاط کشور سرمایهگذاری میشود .
وی در ادامه با تاکید بر اینکه، تنها با اعتبارات دولتی اتفاق مهمی در بحث توسعه نمیافتد، افزود: امیدواریم بحث منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان که درگیر مباحثی است که مربوط به سیستان نیست توسط نمایندگان مردم استان با جدیت پیگیری شود و به نتیجه برسد.
وی خاطرنشان کرد: از مردم سیستان به ویژه روستاییان آسیب دیده از سیلاب که در روزهای گذشته با تحمل فشارهای روحی و روانی و مشکلات ناشی از این پدیده همچنان با خدمتگزاران خود همراهی و مشارکت داشتند تشکر میکنم و از قصور احتمالی از سوی مسئولین مربوطه پوزش میطلبم.
وی گفت: بارندگی های اخیر در کشور و استان و به ویژه سیلاب سیستان؛ هم افزایی، مشارکت، صمیمیت، گذشت و ایثار مردم و مسئولان و همه نهادها را به منصه ظهور رساند و بار دیگر نشان داد که راهی جز ایثار و از خود گذشتگی و زیر پا گذاشتن منیتها برای رسیدن به آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی نداریم.
استاندار تصریح کرد: همه ما مسئولان باید با حذف منیتها و مشارکت و همراهی هم، در حد و شأن این مردم صبور خدمات صادقانه به آنان ارائه کنیم.
وی اظهار کرد: با این سیلاب اشکالات طرح ۴۶ هزار هکتاری نیز شناسایی شد امیدواریم با توجه به حضور پیمانکاران در محل طرح پس از بررسی و کارشناسی لازم، نقاط قوت و ضعف مشخص و نواقص موجود برطرف شود.
وی گفت: رفع تصرف از رودخانهها و مسیلها یکی از اصول مهم است که باید بستر فعال، غیر فعال و حریم رودخانهها و دریاچه هامون آزادسازی شود.
موهبتی بیان کرد: حفظ جان انسانها، جلوگیری از خسارات مالی و ابنیه و زیرساختها، حداکثر ذخیرهسازی چاه نیمهها، حداکثر انتقال آب به اراضی کشاورزی، حداکثر انتقال آب به مراتع طبیعی و کانونهای گرد و غبار و همچنین حداکثر انتقال آب به دریاچه هامون جهت احیاء نیزارها، مراتع و رونق صید و صیادی از اصول اولیه و مهم کار ما در مدیریت این سیلابها است.
انتهای پیام