ابراهیم صادقی در گفتوگو با ایسنا، در ارتباط با اهداف برگزاری سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز ایران، اظهار کرد: این کنگره با هدف ارتقای سطح آموزش در رشته ارتوز و پروتز، بهبود کیفیت سطح خدمترسانی در این حوزه، معرفی و اطلاعرسانی فناوریهای نوین جهانی به کارشناسان فعال این رشته، افزایش همکاریهای بین بخشی و بحث و تبادل نظر پیرامون مشکلات شاغلان رشته ارتوز و پروتز برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: جلسات سخنرانی این کنگره پیرامون اخلاق حرفهای، مقالات پروتز اندام برای افراد قطع عضو، پانل صلاحیتهای ضروری برای ارائهکنندگان خدمات، ارتوزها و وسایل کمکی و جلسه ویژه برای شرکتکنندگان خارج از کشور میشود.
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز ایران در خصوص مقالات این کنفرانس گفت: تاکنون ۱۷۰ مقاله ارسال شده است که تعداد ۵۰ مورد به صورت سخنرانی و بخش عمده از آن به شکل پوستر ارائه می شود.
وی افزود: ۱۰ کشور مختلف دنیا در این کنگره حضور دارند که به ارائه مقاله و سخنرانی می پردازند. این کشورها شامل آمریکا، آلمان، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، الجزایر، لبنان، گینه، سریلانکا و سیرالئون میشوند.
وی با اشاره به نهادهای شرکت کننده دراین کنگره، اظهار کرد: شرکت کنندگان این کنگره شامل دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، همدان، شیراز، دانشگاه علوم پزشکی ایران، علوم بهزیستی و توانبخشی مستقر در تهران میشود.
نایب رییس انجمن توانبخشی ایران تصریح کرد: دومین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز دارای امتیاز آموزش مداوم برای متخصصان و کارشناسان رشتههای توانبخشی و برخی رشتههای پزشکی و پیراپزشکی است.
صادقی در ارتباط با ارتوزها و پروتز ها، گفت: هنگامی که سیستمهای اسکلتی و عضلانی انسان دچار مشکل میشوند از طریق ارتوزها میتوان از این سیستمها محافظت کرد و آنها را مناسب نگه داشته یا به تقویت عملکرد آنها کمک کنند.
وی ادامه داد: پروتزها به اندامهای مصنوعی گفته میشود. افرادی که دچار قطع عضو در هر سطحی میشوند، برای ادامه حیات باید از پروتزها استفاده کنند. به عنوان نمونه اگر فردی دچار قطع ناحیه پاها باشد، باید از پای مصنوعی استفاده کند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: افرادی که دچار قطع عضو بر اثر جنگ، تصادفات، حوادث شغلی میشوند باید خدمات لازم به آنان داده شود. همچنین سبک زندگی امروزه سبب بروز بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت شده است که میتواند باعث افزایش قطع عضو شود. بنابراین باید به تربیت نیروی متخصص توجه ویژه شود تا این نیروها بتوانند به بیماران قطع عضو خدمات ارائه کنند.
به گزارش کسب و کار نیوز، دومین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروز ایران از چهارم تا ششم اردیبهشت ماه در اصفهان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام