به گزارش کسب و کار نیوز، لطف اله اصلاحیان افزود: تغییر سیاست های پولی و مالی با توجه به اصول اقتصاد کلان و استفاده از سیاست های انبساطی برای خروج از رکود مهم ترین اصل و نیاز و مطالبه است. وی با بیان اینکه نرخ برای ایجاد سیاست های تعادلی و ثبات روانی در بازار تصریح کرد: تخصیص ندادن ارز به صنایع کوچک و نوسان قیمت غیرقابل پیش بینی ارز و همچنین ضعف بازار سرمایه در تامین مالی تولید و نرخ بالای تامین سرمایه از بازار غیر رسمی جایگزین دو مشکل قبلی شده است. اصلاحیان اظهار کرد: نرخ سود بانکی یکی از عمدهترین موانع پیش روی تولید است، در فعالیتهای نامولد و سوداگرانه که اخیرا در اقتصاد ایران گسترده وسیعی پیدا کرده، بازدهیها بالا است و تسهیلات با نرخ بالا نیز جذاب است، اما در بخشهای مولد هزینه استفاده از سرمایه بالاست و نرخهای بالا هزینه تولید را به شدت بالا برده و موجب محدود شدن فعالیتهای مولد شده است.
وی افزود: اقتصاد ایران به برنامه ریزی واقع گرایانه و تولید فناورانه با رشد بالا و مستمر نیاز دارد و باید با انسجام و هماهنگی همه بخشها، از وضعیت ضعیف تولید و سلطه بخش غیر مولد مورد حمایت، هر چه سریعتر خارج شویم و من بارقه های امید و قرار گرفتن در این مسیر را در دولت امید میبینم.نماینده اتاق اصناف ایران در ماهشهر اظهارکرد: ارائه تسهیلات مالی مناسب برای تمامی بخش های تولید توزیع خدمات، برای واحدهای تولیدی که وابستگی اقتصادی دارند لازم و ضروری است و در نهایت پر رنگ کردن بخش خصوصی بالاخص اصناف در برنامه ششم توسعه نیاز است.
خروج از رکود ملزم به استفاده از سیاست های انبساطی اقتصادکلان است
نماینده اتاق اصناف ایران در استان خوزستان، شهرستان ماهشهر گفت: خروج از رکود ملزم به استفاده از سیاست های انبساطی اقتصادکلان است.