پروین گنجی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: خورش ترشی غذای محلی منطقه میان کوه لرستان است.
وی با بیان اینکه این غذا به خورش میرعالی خانی نیز معروف است، ادامه داد: برای تهیه آن گوشت گوسفند را با پیاز و زردچوبه سرخ می کنند.
گنجی اضافه کرد: سپس دانه انار را آسیاب کرده و با آب می پزند.
این کارشناس مردم شناسی اداه کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: محتویات جوشیده شده را از صافی عبور داده و آبش را داخل گوشت می ریزند.
وی بیان کرد: سپس آن را روی شعله کم گذاشته تا خورش قوام بیاید.
گنجی با بیان اینکه این غذا با پلو سرو می شود، ادامه داد: این غذای محلی بین ایل بالاگریوه از کرگه خرم آباد یعنی جنوب شهرستان تا بخش الوار گرمسیری در مراسمات و عروسی ها استفاده و از مهمانها با آن پذیرایی می شود.
انتهای پیام