به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر میررضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز در نشستی با استادان و دانشجویان دانشگاههای ترکیه شرکتکننده در این دوره، خواهان افزایش همکاریهای علمی و فرهنگی استادان و دانشجویان دو طرف جهت شناخت هرچه بیشتر فعالیتهای دانشگاهی شد.
مجیدی تصریح کرد: دیدگاه و نظرات این اساتید و دانشجویانی که به شهر تبریز آمدهاند، شناخت آنها از ایران و فرهنگ ایرانی بعد از اقامتشان با آنچه قبلاً از رسانهها شنیده و دیده بودند، بسیار تغییر کرده و از این رو ایران و علیالخصوص شهر تبریز را بسیار متمدن با مردمانی خونگرم و بافرهنگ یافتهاند.
وی با تأکید بر لزوم افزایش همکاریهای علمی و فرهنگی با کشور دوست و برادر ترکیه یادآور شد: با گذشت چهل سال از انقلاب شکوهمند اسلامی، کشور ایران در حال حاضر به عنوان کشوری قدرتمند و در عین حال برادر برای کشورهای منطقه و به ویژه همسایه خود ترکیه است.
دکتر سعید شجاعی، مدیر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه تبریز نیز در خصوص برگزاری این دوره برای اساتید و دانشجویان دانشگاههای ترکیه اظهار کرد: دوره مهارتافزایی زبان و ادبیات فارسی با حضور ۲۴ نفر از استادان و دانشجویان منتخب دانشگاههای آتاتورک، ارزروم و دانشگاه قاضی آنکارا برگزار شد.
وی، مهارتافزایی زبان فارسی، آشنایی با تاریخ زبان فارسی، نگارش و دستور، آشنایی با شخصیتها و آثار اسلامی، ادبیات معاصر و زبان معاصر را از جمله اهداف این دوره دانست و افزود: در گذشته نیز چندین دوره دانشافزایی زبان و ادبیات فارسی با حضور دانشجویان و اساتید از جمله دانشگاههای ترکیه، جمهوری آذربایجان و گرجستان به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شده بود.
حضور در مؤسسه مطالعاتی و تحقیقاتی قفقاز، آناتولی و آسیای میانه، دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز و نشست هماندیشی با اساتید این دانشکده و بازدید از موزهها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه از دیگر برنامههای این دوره آموزشی برای اساتید و دانشجویان ترکیهای بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دوره مهارت افزایی زبان و ادبیات فارسی برای استادان و دانشجویان دانشگاههای ترکیه با همکاری کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در ارزروم و گروه ادبیات فارسی دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی و نیز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شد.
انتهای پیام