عادل مجللی در گفتگو با ایسنا درباره خارج شدن نامش از لیست اعضای مجمع انتخاباتی فدراسیون قایقرانی و این که به نظر میرسد از این اتفاق ناراحت شده است، بیان کرد: ناراحت شدن یک بحث است و باندبازی و جناح بندی یک بحث دیگر. من نه با کسی مشکل دارم و نه از کسی میترسم. رزومه و کار من مشخص است و تا امروز، بهترین نتایج قایقرانی را گرفتهام. از طرفی فکر میکنم وقتی مجمع برگزار میشود نسبت به رزومه، افراد اصلح به عنوان نمایندگان ورزشکاران، مربیان و باشگاهها انتخاب شوند. اگر شما کسی را در قایقرانی سراغ دارید که رزومهاش از من بالاتر است حرف همه آقایان را به چشم میگذارم اما اگر کسی وجود ندارد یک دلیل بیاورند چرا اسم من نیست.
او ادامه داد: اگر هر کسی روابط قویتری داشت در اسامی نماینده ورزشکاران دست ببرد، از دید من آن ورزشکار هم دلش به حال بقیه نمیسوزد. البته من نمیگویم حتماً من باشم اما ورزشکاری که در مجمع است باید جسارت این را داشته باشد که حرف بزند و از مشکلات قایقرانی بگوید نه این که به مجمع برود و از قبلاً به او گفته باشند به چه کسی راهی بدهد و در مقابل امتیازهایی بگیرد. من با همه رابطه خوبی دارم و تا حالا امکان نداشته با کسی صحبت کنم و حرف نادرستی زده باشم اما این نامردی است. ما باید صدای ورزشکاران دیگر را به رئیس مجمع برسانیم و من هم برنامه داشتیم در مجمع صحبت کنم و بگویم قایقرانی چه مشکلاتی دارد و همچنین بگویم کاندیدایی که میخواهی رئیس فدراسیون شوی خواهش میکنم اگر در خودت توانایی حل این مشکلات را نمیبینی واقعاً نیا. من نمیگویم به شخص خاصی رأی داده شود بلکه میگویم کسی که برنامه ریزی درستتری دارد باید آن فرد انتخاب شود. نمیدانم چرا با کسی که میخواهد رئیس شود رودربایستی داریم، باید به او بگوییم مشکلات این است اگر میتواند حل کند بسم الله اما اگر نمیتواند، برود. فکر میکنم برای این که یک مجموعه را درست کنیم ۴ سال زمان طولانی باشد.
* ورزشکاری که ۴-۵ سال نبوده چطور نماینده ورزشکاران میشود؟
مجللی همچنین گفت: من حاضرم با وزیر هم صحبت کنم. کسی که ۴-۵ سال نبوده و از کوچکترین مشکلات ورزشکاران هم اطلاعی ندارد چطور نماینده ورزشکاران میشود. من نمیگویم حتماً من باشم، افراد دیگری هم در اردو هستند و مشکلات را میدانند. یک نفر دیگر را انتخاب کنند. دلم به حال خودم و بقیه ورزشکاران میسوزد. ما با درد میخوابیم و صبح هم با درد از خواب بیدار میشویم و به سراغ تمرین میرویم. من که کار خودم را دارم و دستم در جیب خودم است برای همین هم است که تمام حرفهایم را میزنم اما خدا شاهد است که ورزشکار متأهل داریم که ماهی ۳۰۰ هزار تومان حقوق میگیرد. این مسائل را که در مجمع نمیگویند. من ۵ سال نماینده ورزشکاران بودم و همیشه حرفم را هم زدهام. انتقاد کردهام و پیشنهاد هم دادهام. هر زمان هم که نماینده کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش به دریاچه میآمد، از من میخواستند به عنوان نماینده ورزشکاران صحبت کنم و مشکلات را بگویم اما اکنون با این شرایط فقط آدم باید تأسف بخورد.
* از نظر من کمیته فنی مردود است
ملی پوش قایقرانی ایران در مورد این که به نظر میرسد مسیر برای رسیدن به کسب سهمیه المپیک هنوز آماده نیست و ورزشکاران با مشکلات زیادی روبرو هستند، تاکید کرد: فدراسیون قایقرانی اردوهایش را دیر شروع کرد، شک نکنید اصلیترین فصل تمرینی که یک ورزشکار باید پیشرفت کند را هم از دست داد. از طرفی اسم کمیته فنی مشخص است و باید افراد اصلح داخل آن باشند و توانایی آنالیز کردن رزومهها و برنامهها را داشته باشند. قطعاً کسی که رویینگ کار میکند نمیتواند برنامههای آبهای آرام و اسلالوم را آنالیز کند و بالعکس چون تمام این رشتهها جدا هستند اما در کمیته فنی همه در همه رشتهها دخالت میکنند و از نظر من این کمیته فنی اصلاً مردود است. از افرادی که داخل کمیته فنی هستند، روی هم مدرک دکترا در نمیآید و علمی نیستند. قایقرانی به گونهای شده که آشپز، داور مسابقات میشود و لاین بند، سرپرست اردو و افراد سر جای خودشان نیستند.
* نه به فدراسیون وابستهام و نه حقوقی به من میدهند
دارنده مدال برنز جهان در مورد برنامههای خودش نیز گفت: نزدیک ۴-۵ سال است که همیشه زمستان در شهر خودم تمرین میکنم و اسفند، یک ماه در جنوب کشور تمرین دارم. امسال هم روی روال همیشه کار میکنم. خدا را شکر نه به فدراسیون وابستهام و نه حقوقی به من میدهند. جالب این است که بهترین نتایج را هم من گرفتهام. امسال هم تمریناتم را خوب انجام دادهام و از بیست و پنجم به مدت یک ماه به قشم میروم.
او افزود: طبق برنامه ریزی که داشتم، پاییز خوبی پشت سر گذاشتم و زمستان هم تا به امروز بد نبوده است. در کنار خانواده شرایطم عالی است. آدم هر چه از آن محیط دورتر باشد، حاشیهها هم کمتر است. تمریناتم خوب بوده و اگر این روند را ادامه دهم خیلی خوشبینم که سهمیه المپیک را بگیرم. من تلاشم را میکنم بقیهاش دست خداست و اگر صلاح بداند سهمیه را میگیرم.
* شأن تیم ملی حفظ نمیشود
مجللی در پاسخ به این پرسش که بحث تجهیزات چقدر ممکن است برای ورزشکاران در مسیر کسب سهمیه المپیک دردسرساز شود، تصریح کرد: تجهیزات ما بد نیست. به هر حال آدم باید واقعیتها را بگوید. الان مشکل این است که شأن تیم ملی حفظ نمیشود و هر کسی بخواهد راحت میتواند به تیم ملی بیاید و دیگر کسی در این مورد دغدغهای ندارد. قبلاً خود من چهار بار قهرمان ایران شدم اما باز هم با ضمانت و کلی سختی و گریه کردن عضو تیم ملی شدم اما الان بر حسب روابط است. همین هم باعث میشود که جمعیت آنقدر زیاد باشد که نفرات اصلی تیم ملی نمیتوانند تمرین کنند یا در یک هفته، از ۱۴ وعده شام و ناهار، ۱۰ وعده مرغ میخورند. من میگویم بستر را فراهم کنند، چهار نفر را بیاورند که همین چهار نفر طلا بگیرند نه این که این همه هزینه کنند و سیاهی لشگر ببرند و در نهایت ۲ برنز و ۲ نقره بگیرند.
انتهای پیام