محمدفرید لطیفی در گفت وگو با ایسنا، بااعلام تهیه و تدوین استاندارد مدیریت مخاطرات – بازتوانی روانی، گقت: این استاندارد با شماره ملی ۲۱۶۸۲ به تصویب رسید و به دستگاههای متولی امر بازتوانی و استانداران سراسر کشور برای اجرای ابلاغ شد.
به گفته وی بر اساس این استاندارد در هنگام بحران ها تیم های بازتوانی روانی نیز در محل حضور خواهند داشت و اقدامات تعریف شده در چهارچوب وظایف خود را انجام می دهند که از جمله آن ارتقا مهارت های روانی و کنترل استرس در افراد است.
لطیفی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بازتوانی جسمی نیز گفت: در این زمینه جلسات متعدد کارشناسی با دستگاه های متولی امر برگزار شده و در حال حاضر اقدامات لازم برای تهیه و تدوین استاندارد مدیریت مخاطرات – بازتوانی جسمی ادامه دارد.
به گفته وی، سازمان مدیریت بحران کشور برای تهیه و تدوین آیین نامه اجرایی “استمهال تسهیلات خسارت دیدگان” نیز وارد عمل شده و اقدامات و پیگیری های لازم دراین زمینه در حال انجام است.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور همچنین با اشاره به لایحه بیمه همگانی مخاطرات طبیعی به ایسنا گفت : بیمه نقش موثری در ارتقای ایمنی بناها و همچنین کاهش خسارات در مخاطرات طبیعی دارد، چرا که اساسا شرکت های بیمه قبل از بیمه کردن خانه ای موارد ایمنی آن را بررسی می کنند و پس از آن بیمه نامه صادر می شود، بنابراین در این مرحله بخشی از نواقص ایمنی بناها و به ویژه منازل و اماکن تجمعی رفع می شود.
لطیفی درباره سرنوشت این لایحه نیز گفت: در حال حاضر پیگیر لایحه بیمه همگانی مخاطرات طبیعی هستیم و به همین منظور هم نماینده ای به منظور تهیه پیش نویس تامین بارمالی آن و رفع ایرادات شورای نگهبان انتخاب کرده ایم تا به این موارد رسیدگی کرده و این لایحه هرچه سریعتر با تبدیل شدن به قانون اجرایی شود.
وی اضافه کرد: همزمان با این موضوع، جلسات و مذاکرات مقدماتی نیز برای تدوین تفاهنامه مشترک سازمان مدیریت بحران کشور ، سازمان شهرداری ها و دهیاری ها و بیمه برکت با هدف ایجاد بیمه مخاطرات طبیعی برای اثاثیه و منازل مسکونی روستایی و ساختمانهای متصل به آن در حال انجام است.
انتهای پیام