به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر قدیر رجبزاده با بیان این مطلب، اظهار کرد: آزمایشگاه ارزیابی حسی مواد غذایی براساس تجربیات اعضای هیئت علمی این مجموعه تأسیس شده است.
وی افزود: محصولات نو در صنایع غذایی، بدون ارزیابی حسی دقیق و علمی جایگاه مناسبی در بازار مصرف نخواهند داشت.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی عنوان کرد: انجام آزمونهای پذیرش، مشتریگرا و دینامیک وابسته به زمان در زمینه طعم، بافت، رنگ و سایر ویژگیهای محصول را از جمله ظرفیتهای آزمایشگاه ارزیابی حسی مواد غذایی عنوان کرد.
رجبزاده با اشاره به مزیتهای این آزمایشگاه برای صاحبان صنعت غذا، تاکید کرد: مشاوره و آموزش روشهای ارزیابی حسی موادغذایی، همکاری در انجام پروژههای تحقیقاتی داخل و خارج از کشور، توسعه روشهای نوین ارزیابی حسی مواد غذایی، طراحی و اصلاح فرمولاسیون محصول و همچنین تعیین نقش فرآیندهای دهانی در ارزیابی حسی دینامیک موادغذایی مهمترین مزیتهای استفاده از این آزمایشگاه برای صاحبان صنایع است.
وی ادامه داد: بهبود و گسترش تکنیکهای ارزیابی حسی از مهمترین الزامات جهت توسعه صادرات و افزایش توان رقابتی در صنعت غذا به شمار میرود.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی با اشاره به توسعه محصولات فراسودمند، گفت: در حال حاضر به دلیل عدم آشنایی برخی واحدهای غذایی با تکنیکهای بهبود ویژگیهای حسی موادغذایی، محصولات فراسودمند طعم و بافت مطلوب برای مصرف ندارند.
به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی استان، رجبزاده با بیان اینکه خدمات این آزمایشگاه قابل ارائه در سطح ملی و بینالمللی است، اضافه کرد: باهدف توسعه تکنیکهای ارزیابی حسی موادغذایی در این زمینه با برخی از کشورها قراردادهای مشترک پژوهشی منعقد شده است.
انتهای پیام