به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر رضا شاهینفر در نشست با رئیس گروه ترافیک استانداری خراسان شمالی اظهار کرد: اگر میخواهیم برای داشتن شهری انسان محور گام برداریم و سبک زندگی را در این راستا تغییر دهیم باید معیارهایی از جمله راحتی، رفاه و سرمایه در آن لحاظ شود و در این صورت مردم در مقابل این تغییر مقاومت نمیکنند.
وی با اشاره به اجرای طرحهایی مانند فرهنگسازی استفاده از دوچرخه نیز گفت: ورود مسئولان برای الگوسازی این طرحها مطلوب است اما آنچه اهمیت دارد اجرای جدی طرح است و نباید مردم تصور کنند که اجراها صرفا نمادین و نمایشی است.
شاهین فر گفت: برای فرهنگ سازی مناسب باید موانع از میان برداشته شود تا الگوسازی درست انجام و اعتماد مردم نیز جلب شود.
وی با اشاره به سابقه جهاددانشگاهی و برخورداری آن از مراکز رسانهای و پژوهشگاههای فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی آمادگی لازم برای ورود به حوزه فرهنگسازی برنامههای ترافیکی را دارد.
احسان رستمی کمند، رئیس گروه ترافیک استانداری خراسان شمالی در این نشست با تاکید بر لزوم فرهنگسازی در حوزه ترافیک اظهار کرد: در مرکز استان، شرایط حمل و نقل و عابرین پیاده هر دو باید به وضعیت به سامان و مشخصی برسد و نباید بهگونهای باشد که شهروندان در این زمینه آسیب پذیر باشند.
به گفته وی خراسان شمالی شرایط بسیار خوبی برای رواج فرهنگ دوچرخه سواری دارد اما این امر باید الگوسازی شود تا شهروندان از دوچرخه استفاده کنند.
رستمی کمند اظهار کرد: تمام تلاش این است که تفکر مردم و مسئولین در استفاده از دوچرخه تغییر یابد تا الگوسازی مناسبی به وجود آید.
رئیس گروه ترافیک استانداری خراسان شمالی بیان کرد: به عنوان مثال اگر مسئولی طرحی را در شهر در حوزه معلولین اجرا میکند باید حداقل یک بار با ویلچر و یا دیگر تجهیزاتی که معلولان از آنها استفاده میکنند در شهر تردد کنند تا با نقصهای زیرساختهای شهری آشنا شود.
رستمی کمند عنوان کرد: تنها پیادهراه سازی کافی نیست باید فرهنگسازی نیز در کنار این موضوع انجام شود در غیر این صورت نتیجه مطلوب به دست نخواهد آمد.
انتهای پیام