به گزارش کسب و کار نیوز، در این نشست که به حضور همراه دکتر طاهر، رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه برگزار شد، دکتر باقری با اشاره به بازنگری رشتههای کشاورزی در طی سالهای ۹۲ تا ۹۴ اظهار داشت: به همت همه دانشکدههای کشاورزی و با مشارکت انجمنهای علمی و مراکز تحقیقاتی، رشتههای کشاورزی بازنگری شده است.
وی در خصوص بازنگری دورههای کشاورزی و منابع طبیعی گفت: در این راستا باید اول به سمت نیازهای ملی برویم، با برنامههای روز دنیا همگام باشیم و برنامههای علمی و مهارتی دانشجویان را افزایش دهیم.
دکتر باقری افزود: با چند رویکرد حجم دورهها نسبت به قبل کاهش یافته و گزارش های فرستاده شده، حاکی از این است که ۱۲۱ برنامه در گروه کشاورزی به ۷۰ برنامه تقلیل پیدا کرده است.
قائم مقام وزیر علوم از راهاندازی دورههای جدید تولیدات گلخانهای در حوزه آموزش کشاورزی و اجرای ماده ۲۳ بهرهوری قانون مصوبه مجلس شورای اسلامی خبر داد و افزود: طبق این قانون دانشجویان کشاورزی حداقل ۶ ماه باید در صحنههای عملیاتی حضور پیدا کنند، دوره کارورزی خود را بگذرانند، با محیط کار آشنا و از مهارتهای لازم برخوردار شوند.
دکتر باقری اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته در سال ۱۳۹۷ به ازای هر دانشجو رشته کشاورزی و منابع طبیعی ۲۷۰ هزار تومان در بودجه دانشگاه قرار دادیم که این مبلغ برای عملیات کشاورزی کافی است و دانشکدهها باید این طرح را عملیاتی کنند.
وی افزود: با تدوین دستورالعملی، وزارت جهاد کشاورزی موظف شده که با هماهنگی بخشهای خصوصی و دولتی سامانهای برای دانشکدههای کشاورزی ایجاد کند که آن دانشکدهها برای جایابی دانشجویان، کارآموزی و هماهنگی بین دانشکدهها با مراکزی که کارآموزی دارند به سامانه مراجعه کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر باقری همچنین از توافق بین وزیر علوم و وزیر جهاد کشاورزی در جهت راهاندازی این سامانه از مهرماه سال آینده خبر داد و گفت: وزارت جهاد این کار را برعهده دارد.
انتهای پیام