صفحه اصلی / اجتماعی / بهداشت و سلامت / اقدام برای افزودن ۷۵۰ تخت مراقبت ویژه در بیمارستان‌های دولتی

اقدام برای افزودن ۷۵۰ تخت مراقبت ویژه در بیمارستان‌های دولتی

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای افزایش رضایتمندی بیماران از خدمات درمانی بیمارستان‌های دولتی در کشور، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است ۷۵۰ تخت مراقبت ویژه جدید به ظرفیت بیمارستان‌های دولتی کشور اضافه شود.

دکتر جان‌بابایی

دکتر قاسم جان‌بابایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امروزه مفهوم رضایتمندی بیماران در تمام دنیا در حوزه مراقبت‌های پزشکی اهمیت بسیار ویژه‌ای یافته است، گفت: چراکه بیماران و همراهان آنها مشتریان اصلی و نهایی بیمارستان‌ها بوده و وظیفه اصلی ارائه‌دهندگان خدمت، برآوردن نیازهای واقعی و محسوس این مشتریان است.

وی افزود: در حقیقت رضایتمندی بیمار نشان‌دهنده ارائه صحیح خدمات مطلوب در بیمارستان است؛ رضایتی که مسلما نمی‌تواند صرفا با ارائه خدمات حرفه‌ای و بهره‌مندی از فناوری‌های پیشرفته محقق شود، بلکه کیفیت، تنوع خدمات هتلینگ و رفتار کارکنان بیمارستان‌ها، سهم عمده‌ای در ایجاد رضایت در بیماران دارد. حال هرچه خدمات ارائه‌شده در بیمارستان‌ها متنوع‌تر و با کیفیت بهتر ارائه شوند، رضایت بیماران و احتمال انتخاب مجدد بیمارستان توسط آنها نیز بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه هدف وزارت بهداشت ارائه خدمات مناسب و با کیفیت و به‌هنگام به مردم در هنگام بیماری است، گفت: در عین حال همواره تاکید می‌کنیم از منابع موجود در بخش درمان کشور اعم از نیروی انسانی، تجهیزات، فضای فیزیکی، تخت‌های بیمارستانی و … استفاده بهینه‌ای شده و هزینه – اثربخشی خدمات در حد بالاترین کیفیت افزایش یابد. در عین حال کاهش نابرابری و ایجاد عدالت در بهره‌مندی از خدمات درمان و افزایش رضایتمندی مردم از دیگر اهداف حوزه درمان وزارت بهداشت در بیمارستان‌های کشور است.

معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای افزایش رضایتمندی بیماران، گفت: در این راستا در قالب طرح تحول نظام سلامت، تخت‌های مراقبت‌های ویژه در کشور از ۵هزار و ۸۲۰ تخت به ۸هزار و ۲۷۳ تخت افزایش یافت که این میزان افزایش، رشدی ۴۲ درصدی را در حوزه تخت‌های مراقبت ویژه نشان می‌دهد.

جان‌بابایی ادامه داد: در عین حال قرار است طبق برنامه‌ریزی‌هایی که انجام داده‌ایم،  ۷۵۰ تخت مراقبت ویژه جدید دیگر نیز به ظرفیت بیمارستان‌های دولتی کشور اضافه شود.

وی با بیان اینکه ساخت ۱۵۰۰ واحد اختصاصی زایمان نیز در راستای افزایش رضایتمندی بیماران در بیمارستان‌های دولتی بوده است، اظهار کرد: در عین حال ۲۰۲ بخش اورژانس در بیمارستان‌های تروما و اصلی کشور ساخته شد و یا توسعه یافت. در سایر بیمارستان‌ها نیز نوسازی اورژانس‌ها را انجام دادیم و ۱۸۰۰ تخت اورژانس هم به ظرفیت اورژانس‌های کشور اضافه شد.

وی ادامه داد: ایجاد ۱۷ مرکز جدید درمان ناباروری با تمرکز بر مناطق محروم به ویژه در شش استان فاقد این مراکز، توسعه و تجهیز ۲۴ مرکز درمان ناباروری موجود و ساخت ۲۵۰ پلی‌کلینیک تخصصی جدید شامل ۶هزار و ۴۴۰ مطب برای فعالیت این پزشکان از دیگر اقدامات‌مان در جهت افزایش رضایت بیماران از خدمات درمانی دولتی بوده است. در عین حال توسعه خدمات سلامت روان نیز با ایجاد ۱۳۰۰ تخت جدید بستری و روانپزشکی و ۱۵ بخش اورژانس روانپزشکی همراه با بازسازی بخش‌های موجود و راه‌اندازی ۸۳ مرکز جامع خدمات سلامت برای بیماران خاص از دیگر کارهای وزارت بهداشت در این زمینه بوده است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سهم سلامت از تولید ناخالص ملی باید به ۸ درصد برسد

به گزارش کسب و کار نیوز، محمدرضا ظفرقندی روز سه شنبه در آیین نکوداشت سی‌امین سالروز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.