به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر ریاحی در این جلسه اظهار داشت: جلسه ای جهت هم اندیشی اساتید دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی برای عبور از بحران کاهش کمیت و کیفیت دانشجویان دانشکده، دوم آبان ماه برگزار شد.
وی تصریح کرد: آنچه در این هم اندیشی مورد تاکید قرار گرفت این بود که در رشته های منابع طبیعی و علوم دریایی باید ایجاد انگیزه شود و افراد پر توان و پرتلاش در این زمینه وارد شوند. در این راستا ارتباط میان دانشگاه و سازمان های دولتی و بدنه جامعه گسسته است که باید اصلاح شود.
رییس دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی تربیت مدرس در ادامه اظهار داشت: سه راه برون رفت برای حل این مشکل پیشنهاد شد که شامل پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان نخبه ای که این دانشکده را برای تحصیل انتخاب می کنند، ایجاد مدرسه طبیعت در دانشکده جهت مأنوس شدن دانش آموزان با طبیعت و گرایش آن ها به رشته های منابع طبیعی و علوم دریایی و نیز ایجاد پژوهشگاهی از رشته های منابع طبیعی و علوم زیستی به منظور استخراج ترکیبات با ارزش افزوده بالا از موجودات زنده جهت درآمدزایی و اشتغال دانشجویان می باشد.
وی تصریح کرد: در زمینه برندینگ دانشگاه تربیت مدرس نیز ۵ پیشنهاد به صورت اجرایی ارائه شد که شامل برگزاری جشنواره جایزه جوان نخبه خارج از دانشگاه، پربارتر کردن پورتال و وبسایت دانشگاه و راه اندازی صفحه اینترنتی و فروش دائمی اقلام حاوی نشان مدرس با آرم و نشان دانشگاه، ایده پردازی افراد با هدف انتقال دانش به جامعه و نهاد های حاکمیتی و راه اندازی وبسایتی به همین منظور و اتصال آن به پورتال اصلی دانشگاه، راه اندازی وبسایت شخصی آزمایشگاه من برای اساتید و اتصال آن به وبسایت اصلی دانشگاه جهت آشنایی دانشجویان با ایده ها و پروژه های هر استاد و راه اندازی صفحه چندرسانه ای مدرس متصل به پورتال دانشگاه که محتوای آن شامل سخنرانی علمی، ویدئوی کلاس های درس، میزگرد علمی، گفتگوهای دو نفره و انیمیشن های علمی باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، در ادامه دکتر احمدی رییس دانشگاه تاکید کرد: باید کمک کنیم تا دانشجویان بتوانند شغل خوب، جایگاه و مهارت خوب و بهره برداری از دانش را به بهترین شکل ممکن داشته باشند که این امر سبب می شود تا سایر افراد نیز به این رشته ها جذب شوند.
انتهای پیام