به گزارش کسب و کار نیوز، سالن ملک لو دانشگاه علم و صنعت امروز (دوشنبه) میزبان حدود ۷۰ شرکت دانش بنیان، مجموعه های صنعتی گروه های استارتاپی بود که با ارائه ۶۰۰ فرصت شغلی به جشنواره کار صدف آمده بودند تا از دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه و دانشگاه های دیگر برتر کشور برای همکاری دعوت کنند.
«جبارعلی ذاکری» همزمان با افتتاح جشنواره کار صدف و در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالی در زمینه افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه اظهار داشت: برگزاری این جشنواره یکی از راهکارها است و اگر موضوع را از تغییر دانشگاه ها از نسل دوم به نسل سوم معرفی کنیم بهتر است.
وی افزود: وظیفه دانشگاه هرگز فقط آموزش و پژوهش نبوده است. بر همین اساس دانشگاه های سطح یک کشور به سمت توسعه فناوری و نوآوری گام برداشتند.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: هم دانشگاه باید توانمندی خود را ارائه کند و هم شرکت ها نوآوری هایی که داشته اند و نیازهای خود را اعلام کنند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد: برای توسعه فناوری و نواوری گام هایی را برداشته ایم؛ البته این کار نوعی فرهنگ سازی است که باید بر مجامع دانشگاهی ما حاکم شود؛ یعنی دانش اموختگان ما در کنار آموزش ها باید مهارت هایی را هم یاد بگیرند و بتوانند توانمندی خود را عرضه کنند تا شرکت های نوپا این نخبگان را بشناسند.
وی ادامه داد: بنابراین باید اکوسیستمی را تعریف کنیم که تعامل بین دانشجویان و صاحبان صنایع و شرکت ها شکل بگیرد.
ذاکری یکی از اقدامات در توسعه فناوری را تاسیس مراکز نوآوری برشمرد و تصریح کرد: مراکز نواوری دانشگاه را با همکاری معاونت علمی و فناوری شکل دادیم که به شناخت توانمندی ها و بسیار کمک می کند. طبیعتا شرکت های نوپای فعال در زمینه های صنعتی می توانند با حضور در مراکز نواوری بیشتر با توانمندی دانشجویان و اساتید دانشگاه فراهم شود.
وی گفت: آثار همکاری بهتر شرکت ها و دانش آموختگان در بلندمدت ظاهر می شود و می تواند کشور را از تکیه بر درامدهای نفتی و در قالب استفاده از ظرفیت نخبگان بی نیاز کند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: این اقدامات بخشی از فرایندی است که برای دانشگاه های سطح یک تعریف شده است.
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت نیز در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: این اولین دوره نمایشگاه است که با همت معاونت پژوهش و فناوری و پارک علم و فناوری پردیس برگزار شده است مرکز رشد و مدیریت تجاری سازی فناوری دانشگاه نیز همکاری دارند.
«تورج محمدی» افزود: الگوهای مناسب دیگری را برای بهبود اشتغال دانش آموخته ها را نیز در سال جاری تجربه می کنیم، یکی از اهداف عمده ما آشنا کردن دانشجوهای دانشگاه با فضای کسب و کار واقعی و صاحبان صنایع و شرکت های دانش بنیان و نوما و استارتاپ ها در قالب انواع برنامه هاست.
در مرحله نخست این جشنواره برخی همایشها توسط شرکتها برای ارائه محصولات و برقراری ارتباط با اساتید و دانشجویان برگزار میشود و در ادامه نیز کارگاههایی در زمینه جذب، نگهداری، فروش و بازاریابی برای کارکنان شرکتها با حضور اساتید سرشناس برگزار خواهد شد.
در بخش پایانی این جشنواره از ۲۸ تا ۳۰ آبان نیز شرکت های مختلف اعماز صنعتی، دانش بنیان، استارتاپ ها و شتابدهنده ها با حضور در غرفه ها به ارائه فرصت شغلی می پردازند.
دانشجویان و فارغالتحصیلان از تمام دانشگاهها میتوانند با حضور در این نمایشگاه با کارفرمایان به صورت مستقیم ارتباط گرفته و برای فرصتهای شغلی رزومه ارسال کنند. در نمایشگاه نیز استارتاپها و شرکتهای مختلف به ارائه دستاوردهای خود پرداخته و مدیران شرکتها کارگاههایی را برگزار خواهند کرد.
علمی*۹۱۵۷*۹۲۹۴*۱۴۴۰
رئیس دانشگاه علم و صنعت:
فرهنگ کارآفرینی باید بر فضای دانشگاهی حاکم شود
رییس دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به اهمیت مهارت آموزی در دانشگاه ها گفت: فرهنگ کارآفرینی باید بر فضای دانشگاهی حاکم شود.