به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، غفار محمدی از فعالیت حدود ۴۰ تعاونی صادراتی در استان کرمانشاه یاد کرد که از این تعداد ۳۰ مورد تعاونی مرزنشین هستند و نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر عضو دارند.
وی با اشاره به سهمیه مشخص وارداتی که به این تعاونیها در قبال صادرات کالا اختصاص مییابد، افزود: متاسفانه تعاونیها به دلیل کمبود سرمایه امکان صادرات کافی را ندارند و از همین رو سهمیه واردات خود را نیز از دست میدهند.
دبیر اتاق تعاون استان کرمانشاه تعداد اقلام مجاز وارداتی این تعاونیها را حدود ۱۵ قلم عنوان کرد و یادآور شد: از مهمترین این اقلام میتوان به سهمیه ۱۵ هزار تن برنج در سال، لاستیک، قطعات یدکی و … اشاره کرد که در شرایط کنونی کشور و با تحریمهایی که داریم واردات آنها مقداری دشوار شده و تعاونیها میتوانند این خلا را مرتفع کنند.
محمدی خواستار تامین اعتبار لازم برای سرمایه در گردش تعاونیهای مرزنشین و صادراتی استان کرمانشاه شد و خاطرنشان کرد: این تعاونیها به حداقل ۴۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش نیاز دارند تا رونق بگیرند.
وی تاکید کرد: اکنون که سرمایه در گردش برای این تعاونیها وجود ندارد بسیاری از اعضای تعاونیها بیکار هستند و تزریق سرمایه به این بخش میتواند به تثبیت اشتغال آنها کمک کند.
به گفته دبیر اتاق تعاون استان کرمانشاه، اکثر این تعاونیهای مرزنشین در شهرستانهای منطقه اورامانات و همچنین سرپلذهاب قرار دارند و در جریان زلزله نیز بسیار متضرر شدند.
انتهای پیام