به گزارش کسب و کار نیوز، سیدفرید موسوی در این گردهمایی که به همت انجمن مدیریت پروژه ایران در دانشکده علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن اشاره به نیاز به آسیبشناسی در خصوص جایگاه واقعی فارغالتحصیلان دانشگاهی در جامعه، به مقایسه درآمد ناخالص ملی ایران با کره جنوبی پرداخت و یادآور شد: طی ۴۰ سال گذشته ۶ الی هفت برابر کره جنوبی منابع مالی به اقتصاد تزریق کردیم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا نتوانستهایم بر مسائل و مشکلات واقعی کشور فائق آییم، توضیح داد: از جمله عوامل این موضوع میتوان به فراموش کردن رسالت دانشگاه در جامعه اشاره کرد؛ دانشگاه بنا بود تا از طریق مدلسازی فهم ما از جامعه را تسهیل کند. این در حالی است که هماکنون به جایی برای گرفتن مدرک تبدیل شده است.
رئیس فراکسیون جوانان مجلس، اثربخش نبودن انجمنها و تشکلها را به عنوان عامل دیگر این موضوع عنوان و اظهار کرد: نیازمند برقراری ارتباط بین انجمنها و حاکمیت هستیم و باید توجه داشت که توسعه یک شبه اتفاق نمیافتد.
موسوی علت فاصله گرفتن کشورهای توسعه یافته از دیگر کشورها را حضور واقعی جامعه مدنی و گفتمانسازی در این خصوص در جامعه بیان کرد و افزود: در برنامه ششم توسعه قدمی از سوی انجمنها برای ارتباط با مجموعههای تصمیمگیر برداشته نشده است.
وی ضمن انتقاد از جا نیفتادن فرهنگ اجرای مدیریت پروژه در کشور، تصریح کرد: بنا بود تا ۳۰ درصد هزینه اجرای پروژه در شهرستان و ۱۸ درصد این هزینه در روستا صرف مدیریت پروژه شود. در حال حاضر با این موضوع فاصله زیادی داریم و اگر این هزینهها صرف مدیریت پروژه نشود، به خزانه شهرداری برمیگردد که البته چنین تمهیداتی نیز تاکنون کارساز واقع نشده است.
رئیس فراکسیون جوانان مجلس، حضور جوانان دانشگاهی و جسارت و شجاعت آنها را در شرایط حساس کنونی از فرصتهای این عرصه دانست و ضمن اشاره به شرایط حساس کنونی خاطرنشان کرد: تاریخ در کشور ما تکرار میشود و در زمان جنگ نیز شاهد اقدامات جسورانه جوانان بودیم.
موسوی افزود: امروز نیز جنگ اقتصادی مطرح است و امیدواریم به همت جوانان توسعه در کشور محقق شود.
انتهای پیام