صفحه اصلی / استان ها / سیستان و بلوچستان / برای هیچ کشتی ترال چینی مجوز صید در آب‌های عمان صادر نشده است
برای هیچ کشتی ترال چینی مجوز صید در آب‌های عمان صادر نشده است

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان:

برای هیچ کشتی ترال چینی مجوز صید در آب‌های عمان صادر نشده است

‌مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان با بیان‌ اینکه تنها به ترال‌های ایرانی مجوز صید در آب‌های عمان از سوی سازمان شیلات اعطا می‌شود، گفت: در سال 96 بیش از هشت هزار تن ماهی غیر حلال که صید هدف ترال است، به کشورهای جنوب شرق آسیا صادر شده است.

صید

هدایت الله میرمرادزهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- با بیان اینکه در چابهار و کنارک کشتی‌های ترال وجود ندارد، اظهار کرد: این کشتی‌ها که از سایر سواحل کشور به عمان می‌آیند، بر اساس مجوزهای خود مبالغی را مستقیماً به سازمان شیلات می‌پردازند. 

وی با بیان اینکه صید هدف برای ترال ها ذخایر کمتر برداشت‌ شده دریاست و تور آن‌ها هم اصلاح‌شده و کف‌روب نیست، افزود: کشتی‌های ترال در عمق ۳۰۰ متری و به فاصله ۱۰ مایل از ساحل صید می‌کنند که منافاتی با صیادان محلی و ساحلی ندارد، ضمن‌آنکه صید هدفشان ماهیان غیرماکول است که به دلیل ملاحظات شرعی مورداستفاده مسلمانان نیست، ضمن‌آنکه استفاده از کارشناسان فنی به‌عنوان ناظر بر روی کشتی‌های ترال برای نظارت بر محدوده‌، گونه و روش صید و همچنین استفاده از سیستم  جی‌پی‌اس بر روی همه ترال‌ها از اقداماتی است که برای نظارت و کنترل بیشتر بر این روش صید توسط شیلات انجام می‌شود‌. 

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به اشتغال و ارزآوری کشتی‌های ترال تصریح کرد: بیش از ۸ هزار تن ماهی غیرماموکل(غیر حلال) که صید هدف کشتی‌های ترال از ذخایر کمتر برداشت‌شده از دریاست در ۶ماهه نخست سال جاری از طریق بنادر چابهار و کنارک به کشورهای جنوب شرق آسیا و چین صادرشده است‌. 

میرمرادزهی هم‌چنین درباره حضور کشتی‌های ترال چینی در آب‌های چابهار و کنارک گفت: هیچ مجوزی برای ورود کشتی‌های خارجی به آب‌های استان صادر نشده است و درصورتی‌که این کشتی‌ها مشاهده شوند توسط یگان حفاظت از منابع شیلات با آن‌ها برخورد لازم صورت می‌گیرد‌. 

چابهار و کنارک با۹۳۰ فروند لنج ساحل و هزار و ۴۰۰ فروند قایق صید و صیادی رتبه دوم تعداد ناوگان صیادی بعد از کشور سری‌لانکا در اقیانوس هند را دارند.هم‌چنین این دو بندر مهم با حدود ۲۴ هزار نفر صیاد دائمی و فصلی در قالب ۳۴ تعاونی صیادی رتبه دوم میزان صید را نیز در اقیانوس هند بعد از کشور اندونزی دارند. 
انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سقوط ۳۴ درخت در پی وزش باد و بارندگی‌های اخیر در زاهدان

سقوط ۳۴ درخت در پی وزش باد و بارندگی‌های اخیر در زاهدان

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, داوود شاقوزایی با بیان اینکه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.