صفحه اصلی / دسته بندی نشده / دیده می‌شوم پس مسؤولیت دارم
دیده می‌شوم پس مسؤولیت دارم

پرهیز از استفاده ویترینی چهره‌ها از فضای مجازی

دیده می‌شوم پس مسؤولیت دارم

مسعود آب پرور درباره رفتار صحیح چهره‌ها در فضای مجازی، می‌گوید: هر کدام از ما حق داریم حرف خود را بزنیم ؛ البته هر فردی که به جایگاه اجتماعی بالاتری می‌رسد در این زمینه مسئولیتش هم بیشتر می‌شود و قطعا باید درد جامعه را داشته باشد، مسائل اجتماعی را ببیند و حرف مردم را منعکس کند.

تلویزیون

این کارگردان در گفت‌وگویی با ایسنا درباره اظهار نظر و واکنش چهره ها درباره اتفاقات مختلف که معمولا در فضای اجتماعی شکل میگیرد، اظهار کرد: ما همیشه می‌گوییم که بازیگران مصلح اجتماعی نیستند بلکه باید در حد یک انسان ماهر به کارشان بپردازند. اما زمانی که این افراد به شخصیتی تبدیل می‌شوند که دیده خواهند شد و عده‌ای دورشان جمع می‌شوند، مسئولیت اجتماعی هم پیدا می‌کنند. همه ما شهروند هستیم و حق داریم حرف بزنیم. امروز هر کسی برای خود رسانه‌ای دارد و می‌تواند صحبت کند و عده ای هم به حرف‌های او توجه می‌کنند یا نمی‌کنند. حتی فردی برای اینکه توجه کسی را جلب کند ممکن است  با خودسوزی سعی کند توجه دیگران را جلب کند تا به اهداف و حرفی که می‌زند توجه کنند. در نتیجه هر کدام از ما حق داریم حرف خود را بزنیم البته هرفردی که به جایگاه اجتماعی بالاتری می‌رسد در این زمینه مسئولیتش بیشتر می‌شود و قطعا باید درد جامعه را داشته باشد، مسائل اجتماعی را ببیند و حرف مردم را منعکس کند. برای مثال آقای پرویز پرستویی نمی‌تواند به اتفاقاتی که پیرامون او رخ می‌دهد بی تفاوت باشد. وقتی میلیون ها نفر دور او جمع می‌شوند انتظار دارند از دغدغه‌ها و گرفتاری آنها حرفی زده شود و او این حرف‌ها را منعکس کند.

او ادامه داد: شاید در این میان خطایی هم صورت بگیرد. برای مثال اگر من، طرفداران زیادی دارم حرفی را بزنم که بعدا معلوم شود درست نبوده یا بیش از اندازه تند رفتم که به نظرم هیچ اشکالی ندارد. ما فکر می کنیم که اولین اصل و وظیفه برای مسئولان ما پاسخگویی است. اتفاقا رسانه‌های مردمی و شبکه‌های اجتماعی که چهره‌های هنری شناخته شده در راس آن قرار دارند می‌توانند احساسات و عواطف جامعه را در لحظه نشان دهند. در واقع از این طریق مسوولان می‌توانند درد مردم را بفهمند و با پاسخگویی به آن ها ، مردم آرام می‌شوند. در هفته‌های اخیر اتفاقات مختلفی پیش آمد برای مثال پسر افغان که گفته شد گوشش بریده شده توسط معاون رئیس جمهور پیگیری شد و بعد مشخص شد که این اتفاق نیفتاده است. در واقع این پیگیری‌ها لازم است و از ضرورت‌های اجتماع پرتلاطم ماست که هر روز شاهد یک نارسایی اجتماعی، اقتصادی و … هستیم.

آب پرور درباره فعالیت بازیگران در فضای مجازی گفت: هر چند سال یکبار تکنولوژی، چهره جدیدی به زندگی ما ارائه می‌دهد. تلویزیون زمانی که از یک هنرپیشه تازه کار استفاده می‌کند و این هنرپیشه در فضای مجازی به شکل دیگری ظاهر می‌شود، طبیعتا میتواند تصمیم می‌گیرد که این فرد در سریال‌های دیگر نقش ایفا کند یا نه؛ ما در گذشته نیز این مسائل را داشتیم. سازمان حراستی دارد  که درباره افراد تحقیق و پرونده آن ها بررسی می کند ممکن است در لیست ممنوع الکار و ممنوع التصویری قرار بگیرند اما این اتفاق همیشگی نیست و همچنین باید بدانند که مصونیتی ندارند و ممکن است هر لحظه اتفاقی بیفتد. هر سازمانی قانون خود را دارد و هیچ سازمانی در ایران به طور شفاف سیاست‌های خود را تعریف نمی‌کند و نمی‌گوید که حدود ما این است و افرادی که با همکاری می کنند باید به این شکل عمل کنند. در واقع یک عرف اجتماعی وجود دارد که برای ما تعریف می کند چگونه عمل کنید.

او ادامه داد: دختری به دلیل رقصیدن تذکر می گیرد و عاطفه جمعی جامعه را جریحه دار می‌کند. ما باید خود را برای همه این اتفاقات آماده کنیم. ما در مکتب فکری، اخلاقی و اجتماعی خودمان به نسل جدید چه داده ایم که الان طالب آن هستیم. چند دهه است که چیزی به عنوان اخلاق و فرهنگ به جامعه تزریق نکرده‌ایم و حتی بی فرهنگی و بی اخلاقی را به جامعه داده‌ایم و باید منتظر عواقب آن باشیم. زیرا نسل جدید در حال آمدن است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

رشد ۱۶ درصدی صادرات ایران به ۵ کشور اوراسیا

به گزارش کسب و کار نیوز ، «محمد رضوانی» در گفت و گویی، گزارشی از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.