به گزارش کسب و کار نیوز، سازمان بهداشت جهانی (WHO) در گزارشی اعلام کرد: مردم سراسر جهان کمتحرکتر شدهاند که این شرایط سلامت جسمی و روانی آنان را به خطر انداخته است.
در این بررسی آمده است: نیاز فوری وجود دارد تا افراد به انجام فعالیتهای بدنی بیشتر تشویق شوند چرا که یک چهارم از جمعیت جهان و بیشتر در کشورهای ثروتمند کم تحرکتر شدهاند و سلامت روانی و جسمی آنان در معرض خطر است.
به گفته محققان حدود ۱.۴ میلیارد فرد بزرگسال به اندازه کافی فعالیت فیزیکی ندارند که سلامت خود را حفظ کنند. یک سوم زنان و یک چهارم مردان به اندازه کافی ورزش نمیکنند یا تحرک ندارند و اغلب ساعات روز را به نشستن پشت میز کار، تماشای تلویزیون یا رفت و آمد با خودرو اختصاص میدهند.
این شرایط آنان را در معرض ابتلا به بیماریهایی از قبیل بیماری قلبی، دیابت نوع دو، زوال عقل و برخی از انواع سرطان قرار میدهد.
حداقل میزان تحرکی که سازمان بهداشت جهانی توصیه میکند ۱۵۰ دقیقه فعالیت جسمی با شدت خفیف و ۷۵ دقیقه فعالیت با شدت بالا در هفته است. این فعالیت میتواند شامل دوچرخهسواری، انجام حرکات ورزشی در باشگاه یا انجام کارهای خانه باشد.
به گزارش روزنامه گاردین، گفته شده بالاترین میزان کم تحرکی در بزرگسالان به ترتیب در کویت (۶۷ درصد)، ساموآی آمریکا (۵۳ درصد)، عربستان (۵۳ درصد) و عراق (۵۲ درصد) گزارش شده است.
انتهای پیام