صفحه اصلی / بخش استارت‌آپ‌ها در الکامپ پررونق است

بخش استارت‌آپ‌ها در الکامپ پررونق است

 با حضور فعال جوانان درجهت تولید محتوای بومی گفت: هم‌اکنون ۱۴۰ هزار اپلیکیشن در کشور تولید شده و امیدواریم به رقم یک میلیون اپلیکیشن بومی برسیم.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مرکز توانمندسازی و تسهیل گری کسب و کارهای نوپای فاوا ، نصرالله جهانگرد در نشست خبری در حاشیه نمایشگاه الکامپ از نهایی شدن مذاکره با وزارت صنعت برای ادغام دو نمایشگاه حوزه ICT خبر داد و گفت: مجریان برگزاری الکامپ و تلکام به همراه شرکت سهامی نمایشگاه‌ها باید سازوکار این همکاری را به عنوان تصمیم حاکمیتی فراهم کنند.
وی از رونمایی از فاز سوم شبکه ملی اطلاعات و فاز مقدماتی دولت موبایل در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه این هفته خبر داد و اظهار کرد: پروژه دولت موبایل در راستای ارایه خدمات دولت الکترونیکی بر بستر موبایل اجرایی می‌شود.
جهانگرد درباره آخرین وضعیت پیاده‌سازی طرح موتورجستجوی بومی در کشور مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات گفت: ۸ موتور جستجوی بومی در کشور راه‌اندازی شده که دو موتور تحت حمایت وزارت ارتباطات فعالیت کرده و بالغ بر ۴ میلیارد صفحه فارسی در وب را پشتیبانی می‌کنند.
وی درباره شبکه ملی اطلاعات با اشاره به اینکه راه‌اندازی این شبکه با مصوب شورای عالی فضای مجازی و بر اساس شاخص‌ها و اصول تصویب شده در این شورا بوده است، افزود: تاکنون دو گزارش از شبکه ملی اطلاعات به شورای عالی فضای مجازی ارایه شده است که گزارش فاز سوم این شبکه نیز در نوبت ارایه به آن شورا قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه تمام ارتباطات کشور هم اکنون در بستر شبکه ملی اطلاعات است، گفت: هرچه دز حوزه ارتباطات کشور وجود دارد چیزی غیر از شبکه ملی اطلاعات نیست و ارتباطات دیتا و تلفن همه در بستر شبکه ملی اطلاعات برقرار است و تنها موردی که در این حوزه وجود دارد مربوط به بحث تبادل ترانزیت دیتا با اپراتورها در تهران است که مباحث اقتصادی در آن مطرح است.
وی با بیان اینکه تبادل داده در شبکه‌های اجتماعی خارجی هم در بستر شبکه ملی اطلاعات انجام می‌شود گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای حمایت از شبکه‌های اجتماعی داخلی انواع راهکارهای حمایتی نظیر امکان پرداخت و سرویس های صوتی ارایه می‌شود و شبکه‌های اجتماعی خارجی نیز الزام دارند که هاست خود را به داخل ایران منتقل کنند.
جهانگرد با اشاره به اینکه توسعه دولت الکترونیکی در دو بخش انجام شده است گفت: بخش نخست در شورای اجرایی فناوری اطلاعات با تدوین استانداردها و برنامه‌های نرم‌افزاری مادر، حوزه آدرس دهی و مبادله دیتای دولت و نحوه تعامل بین دستگاه‌ها انجام شده است.
وی فعالیت در دستگاه‌ها را بخش دوم توسعه دولت الکترونیکی عنوان کرد و بیان کرد: در این حوزه ۸ پروژه آماده معرفی شده‌اند که در روز های آینده در همین نمایشگاه اعلام می‌شود که مهمترین آنها ارایه سرویس دولت الکترونیکی، در بستر موبایل است.
رییس سازمان فناوری اطلاعات از همکاری با سازمان امور استخدامی در این حوزه خبر داد و افزود: با همکاری سازمان امور استخدامی کشور، سند رسمی خدمات در ۱۰۸ دستگاه دولتی تدوین شده و با این کار خدمات ارایه شده توسط این دستگاه‌ها احصا شده است.
وی به احصای بیش از دو هزار مجوز صادره توسط دستگاه‌ها در این حوزه اشاره کرد و گفت: با بررسی انجام شده این دستگاه‌ها در پنج مرحله نخست نمایش و عرضه، دوم مبادله دیتا، سوم دریافت و پرداخت، چهارم یکپارچه سازی و پنجم بوروکراسی، قرار دارند.
معاون وزیر ارتباطات همچنین با اشاره به رونق استارت‌آپ‌ها در نمایشگاه الکامپ امسال و دگردیسی این حوزه با حضور فعال جوانان درجهت تولید محتوای بومی گفت: هم اکنون ١۴٠ هزار اپلیکیشن در کشور تولید شده و امیدواریم به رقم یک میلیون اپلیکیشن بومی برسیم.

همچنین مطالعه کنید:

نخستین کنفرانس ملی آینده مسکن و شهرسازی در ایران

به گزارش کسب و کار نیوز، این رویداد ملی با محوریت آینده نگری، هوشمندسازی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.