صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / روسیه: استقرار نیروهای بین‌المللی در غزه منوط به موافقت اسرائیل و فلسطین است
روسیه: استقرار نیروهای بین‌المللی در غزه منوط به موافقت اسرائیل و فلسطین است

روسیه: استقرار نیروهای بین‌المللی در غزه منوط به موافقت اسرائیل و فلسطین است

معاون وزیر خارجه روسیه گفت: تصمیم استقرار نیروهای بین المللی در غزه موافقت دو طرف اسرائیلی و فلسطینی را می‌طلبد.

میخائیل بوگدانف

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، میخائیل بوگدانف، معاون وزیر خارجه روسیه به خبرنگاران گفت: استقرار نیروهای بین المللی در غزه موافقت دو طرف درگیر را می‌طلبد. منظورم فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌هاست. در صورت موافقت دو طرف شورای امنیت می‌تواند قطعنامه‌ای در این باره صادر کند.

از سوی دیگر وزارت خارجه فلسطین اعلام کرده که گزارش آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل درباره حمایت از غیرنظامیان فلسطینی را دریافت کرده است که شامل پیشنهاداتی درخصوص راه‌های تضمین امنیت غیرنظامیان فلسطینی است.

در بیانیه وزارت خارجه فلسطین آماده است: جامعه جهانی باید به مسئولیت‌های خود درباره حمایت از مردم فلسطین عمل کند. ما با دبیرکل سازمان ملل برای اتخاذ تصمیم مناسب در این خصوص در ارتباط خواهیم بود.  

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

فاکس‌نیوز: تهدید پنهان نفت در پسِ بحران هرمز/چرا پالایشگاه‌های آمریکا مصون نیستند؟

به گزارش کسب و کار نیوز ، فاکس‌نیوز دیجیتال در این گزارش آورده است: همزمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.