به گزارش کسب وکار نیوز به نقل از ایلنا، علی محمد نوریان در نشست هماندیشی و محفل قرآنی و ضیافت افطاری رئیس، معاونان و چهره های برتر و استعداد درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت: از آنجایی که شناخت افراد جهان و نخبه از اهمیت خاصی برخوردار است باید در مسیر شناسایی افراد نخبه گام برداریم.
وی خطاب به رئیس و مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با تاکید بر جذب و گزینش هدفمند نخبگان، گفت: باید صاحبان ایده و فکر را از دوران کودکی، نوجوانی، مدرسه و دانشگاه شناسایی و جذب کنیم و ایده ها را به فکر و فکرها را به عمل، اجرا، تولید محصول و تجاری سازی تبدیل کنیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اضافه کرد: سعی داریم با فعال سازی صندوق حمایت از نخبگان، بدون تشریفات و با حداقل بروکراسی اداری از جوانان خوشفکر حمایت کنیم، چراکه بنابر الگوهای دنیا یک نخبه بین ۳۰۰ تا ۳ هزار درصد ارزش افزوده خواهد داشت.
نوریان با اشاره به اقدامات موثر روسای پیشین دانشگاه آزاد اسلامی در راستای جذب و پرورش نخبگان، گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از پتانسیل ها و امکانات، نقاط قوت را شناسایی و با سرعت و شتاب بیشتری در مسیر ارتقای دانایی و علم افزایی حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه ایجاد شهر دانایی در دستور کار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه قرار دارد، تاکید کرد: در این شهر باید همه مفاهیم متفاوت باشد. نگاه ها، ایده ها و عمل ها باید در راستای رشد و پیشرفت کشور باشد.
سرپرست دانشگاه آزاد با استقبال از پیشنهاد دکتر ولایتی مبنی بر اختصاص ساختمان فرهیختگان (هتل سابق) به پارک علم و فناوری این دانشگاه گفت: این ساختمان گنجایش ۵۰۰ تا ۶۰۰ شرکت دانش بنیان و هسته های فکری جدید را دارد و می تواند محل اقامت نخبگان نیز باشد.
نوریان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای پایه های محکم و قوی است که مرهون زحمات و دوراندیشی مسئولان قبلی این دانشگاه است که قدم های بلندی برای این نهاد علمی انقلاب برداشته اند و امروز نقش این دانشگاه در رشد و ترقی کشور بر هیچ فردی پوشیده نیست.