به گزارش کسب و کار نیوز، پایگاه خبری «اویل پرایس» به نقل از آژانس بین المللی انرژی گزارش داد که سرمایه گذاری جهانی در حوزه انرژی در سال ۲۰۱۷ میلادی و در سومین سال پیاپی، ۲ درصد کاهش یافت؛ زنگ خطری که نشان می دهد سرمایه گذاری ها در این بخش کافی نیست.
به گفته «فاتح بیرول» رئیس آژانس انرژی، سرمایه گذاری های جهانی در حوزه انرژی به اندازه ای نیست که امنیت این بخش را حفظ کند و ما را به اهداف برساند.
این میزان در سال گذشته میلادی، به یک تریلیون و ۸۰۰ میلیارد دلار کاهش یافت که بیشتر این افت مربوط به بخش برق بود.
میزان سرمایه گذاری ها در بخش سوخت فسیلی نیز گرچه افزایش یافته اما هنوز دو سوم رقم سال ۲۰۱۴ میلادی است.
*روسنفت نفت ۶۳ دلاری را مبنای بودجه بندی قرار داد
به گزارش رویترز، خبرگزاری رسمی روسیه اعلام کرد که بزرگترین تولیدکننده نفت روسیه یعنی روسنفت، بودجه خود را بر اساس نفت ۶۳ دلاری بسته است.
به گفته «ایگور سچین» مدیرعامل روسنفت، قیمت نفت بین ۷۵ تا ۸۰ دلار نوسان خواهد داشت در حالی که وی ماه گذشته قیمت مطلوب نفت را ۷۰ تا ۸۰ دلار اعلام کرد.
* صادرات سوخت چین افزایش سالانه داشت
به گزارش رویترز، در پی رشد سود پالایشی پالایشگاه های چین، صادرات گازوئیل و بنزین این کشور در ماه ژوئن (خرداد-تیر) افزایش سالانه تجربه کرد.
صادرات گازوئیل چین در این مقطع با ۲۳ درصد رشد نسبت به مدت مشابه پارسال، به یک میلیون و ۶۱۰ هزار تن رسید.
این رقم در ماه مه (اردیبهشت-خرداد) ۲ میلیون تن گزارش شد، صادرات بنزین نیز در ماه ژوئن با ۶۲ درصد افزایش سالانه، یک میلیون و ۱۸۰ هزار تن بود که این میزان در ماه مه یک میلیون و ۴۷۰ هزار تن اعلام شد.
* مصر قیمت گاز داخلی را تا ۷۵ درصد افزایش می دهد
وبسایت خبری اجیپشن استریت به نقل از دولت مصر اعلام کرد که قیمت گاز طبیعی برای مصرف خانگی و تجاری قرار است ۳۳٫۳ درصد تا ۷۵ درصد در ماه اوت (مرداد – شهریور) افزایش یابد در حالی که مصرف گاز در داخل این کشور با ۷۵ درصد افزایش روبرو بوده است.
طبق طرح تصویبی دولت مصر، قیمت گاز طبیعی برای مصرف کنندههایی که کمتر از ۳۰ مترمکعب مصرف می کنند، ۷۵ درصد و قیمت گاز برای مصرف کنندههایی که بیش از ۶۰ مترمکعب مصرف داشته باشند، ۳۳ درصد گران میشود.
* صدور گاز آرژانتین به شیلی کلید می خورد
به گزارش پایگاه خبری هلنیک شیپینگ نیوز، به دنبال نشست دولت های آرژانتین و شیلی، صدور نفت آرژانتین به شیلی از اکتبر امسال (مهر-آبان) آغاز می شود.
گاز صادره به شیلی برای تولید برق و گرمازایی در مناطقی که هنوز از سوخت چوب برای گرمایش استفاده می کنند، مصرف خواهد شد.
گرچه آرژانتین دارای دومین ذخایر بزرگ گاز شیل در جهان است اما همچنان واردکننده خالص انرژی به شمار می رود.
اقتصام **۱۰۷۰**۲۰۲۵