بوم گردی با استارتاپ ها

استفاده از استارت آپ ها موجب رونق کسب و کارهای کوچک در روستاها می شود

بوم گردی با استارتاپ ها


بهره گیری صحیح از استارت آپ ها در صنعت گردشگری سبب افزایش میزان سرمایه گذاری و بهبود کسب و کارهای کوچک در روستاها می شود.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از اتاق تهران، تابستان فصل سفر و گردشگری است و بسیاری از خانواده های تلاش می کنند تا از قبل برای با هم بودن و مسافرت برنامه ریزی کنند، اما یکی از مهم ترین معیارهای یک سفر خوب برای خیلی ها هزینه های پایین است و برای دستابی به این موضوع حتما صرفه جویی در محل اقامت نقش مهمی را خواهد داشت. در سال های گذشته یکی از آپشن هایی که به گردشگری در کشورمان اضافه شده، اقامتگاه های بوم گردی است؛ فضاهایی ویژه که در روستاها، شهرهای کوچک و حتی شهرهای بزرگ در خانه های سنتی و محلی راه اندازی شده اند و با هزینه ای بسیار پایین تر از هتل های چند ستاره خدمات بسیار مناسب را به مسافران ارئه می دهند و فضایی صمیمی را برای آن ها فراهم می کنند. در حال حاضر در بسیاری از نقاط کشور چنین فضاهایی برای خدمات رسانی به مسافران راه اندازی شده است و گاهی در یک شهر گردشگر پذیر شما با تعداد زیادی از این اقامتگاه ها رو به رو می شوید. اما نکته مهم درباره این اقامتگاه ها این است که هنوز همچون هتل ها حتی برای افرادی که در همان شهرها هم زندگی می کنند، شناخته شده نیستند و این اتفاق باعث می شود که مسافران چندانی هم این فضاها را نشناسند ولی در این بین استارت آپ ها به کمک اقامتگاه های بوم گردی آمده اند و علاوه بر معرفی آن ها امکان رزرو اتاق را در این فضاهای سنتی و محلی برای گردشگران فراهم می کنند.

برای مثال جاجیگاه یکی از این استارت آپ ها است؛ در واقع جاجیگا پلت فرمی برای رزرو اینترنتی اقامتگاه‌ های مردمی در ایران است. در جاجیگا بستری فراهم شده ‌که از یک طرف میزبانان می توانند پس از ثبت اقامتگاه و طی کردن مراحل تایید میزبانی، خدمات اقامتی خود را به گردشگران عرضه کنند و از دیگر سو گردشگران می توانند به راحتی به تنوع بی نظیری از اقامتگاه های مردمی که توسط میزبانان و صاحبان اقامتگاه‌ها ثبت می‌شود، دسترسی داشته باشند و پس از مطالعه و مقایسه ویژگی های اقامتگاه ها، اقامتگاه منتخب خود را بصورت آنلاین رزرو کنند. ثبت و انتشار اقامتگاه ها در جاجیگا رایگان است، تنها هنگامی که اقامتگاهی رزرو می شود، کارمزد جاجیگا از صورتحساب رزرو کسر می شود. بابک سهرابی ۴۰ ساله که در دانشگاه آزاد رشت مدیریت صنعتی خوانده، این استارت ‌آپ را بنیانگذاری کرده است. او تا قبل از راه‌اندازی این استارت‌آپ حدود ۱۰ سال در عسلویه و در یکی از شرکت های پتروشیمی مشغول کار بوده و چند سالی هم به عنوان مدیر برنامه‌ ریزی و فروش در همین شرکت فعالیت داشته است.

چندی پیش رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران با اشاره به برنامه ششم بر حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان تاکید بسیاری کرده است،گفت: « بهره گیری صحیح از استارت آپ ها در صنعت گردشگری سبب افزایش میزان سرمایه گذاری و بهبود کسب و کارهای کوچک در روستاها می شود. در حال حاضر بیش از ۲۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور وجود دارد که ۷۰ هزار شغل مستقیم ایجاد کرده اند. رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران اعتقاد دارد بهره گیری صحیح از استارت آپ ها در صنعت گردشگری سبب افزایش میزان سرمایه گذاری های داخلی و خارجی، استفاده از نیروی خلاق، بهبود کسب و کارهای کوچک در روستاها و غیره می شود.»

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.