به گزارش کسب و کار نیوز) به حوزه خبرگزاری ورود و بر اساس جمعیت پویا و فعال دانشجو آنها را وارد عرصه خبر کرده و عملکرد خوبی را رقم زده و اولین خبرگزاری در تولید و استناد خبر در داخل و خارج از کشور است.
وی ادامه داد: این خبرگزاری به توانمندی دانشجویان کشور وصل بوده و با کمترین هزینه بهترین نوع تولیدی خبر را داشته است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی اضافه کرد: خبرگزاری ایکنا نیز در حوزه علوم قرآنی با وسعت زبانی راهاندازی شد و همچنین اولین خبرگزاری علم و فرهنگ را در این مجموعه داشتهایم.
بیجندی با اشاره به اینکه در حوزههای مختلف فرهنگی ورود پیدا کردهایم، تصریح کرد: ایسپا معتبرترین رسانه پایش و رصد در سراسر کشور است.
وی یادآور شد: در حوزه آموزشی نیز جهاد دانشگاهی به خوبی ورود پیدا کرده و با دو دانشگاه، ۶ مرکز آموزشگاه، ۴۲ مرکز علمی کاربردی و ۱۳۳ مرکز آموزش کوتاه مدت، گستره بزرگ فعالیتهای آموزشی را انجام میدهد.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی اضافه کرد: در حوزه اشتغال، تجاریسازی و فناوری، قدیمیترین سازمان کشور توسط جهاد دانشگاهی تاسیس شده است.
بیجندی اظهار کرد: این سازمان در سال ۹۲ ماموریت تجاریسازی فناوری به آن محول شده و تخصصیترین سازمان کشور بوده که در حوزه اشتغال و تجاریسازی فناوری فعالیت دارد.
وی اضافه کرد: این سازمان بر حسب وظیفه، فعالیتهای خوبی را انجام داده که یکی از فعالیتهایی که در دو سال اخیر شروع شده، بحث ورود به مشاغل خانگی است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی افزود: در دنیا مشاغل خانگی را به عنوان صنعت خفته میشناسند که در صورتی که این صنعت بیدار شود، باعث رونق اقتصادی آن کشور میشود.
بیجندی با اشاره به اینکه چین و آمریکا دو کشور سرآمد در حوزه مشاغل خانگی هستند، تصریح کرد: بهترین ساعتهای دنیا توسط مشاغل خانگی در سوئیس و توسط افراد ماهر و آموزش دیده تهیه میشود.
وی با اشاره به اینکه جای مشاغل خانگی در کشور خالی بوده است، تصریح کرد: قانون مشاغل خانگی در کشور عمر کمتر از ۷ سال دارد که به این پتانسیل بینظیر توجه نشده است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه نگاه جدیدی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این موضوع شده است، افزود: فرایند مشاغل خانگی در کشور تغییر کوچکی کرده بود که فرایند انجام شده در سالهای گذشته نیاز به بازنگری و اصلاح داشت.
بیجندی تصریح کرد: کلیات طرح توسط وزارت تعاون تصویب و بیش از ۱۸ جلسه کارشناسی برگزار و طرح رصد و کارشناسی شد و بیش از ۴ جلسه در ستاد مشاغل خانگی کشور ارائه و نظرات دستگاههای کشور گرفته شد.
وی بیان کرد: در مهر ماه سال گذشته پیادهسازی طرح به جهاد دانشگاهی در ۹ استان پایلوت واگذار شد که خراسان جنوبی یکی از این استانها است.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در این طرح مهندسی معکوس انجام شده و از مرحله تقاضا، ورود کرده و به روند اجرا توجه شده است، اظهار کرد: نگاه به این طرح سفارشی محور بوده و قبل از تولید، متقاضی محصول در طرح دیده شده است.
وی اظهار کرد: مطالعات میدانی در استانها انجام شد و شالگرد اول فاز یک در سطح کشور، خراسان جنوبی بوده؛ به گونهای که گزارش این استان به همه استانها ارسال شد.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه بر اساس این سند بستر خوبی برای کشور در بحث مشاغل خانگی ایجاد شده است، اضافه کرد: یکی از معضلات در کشور نبود اطلاعات کامل و جامع و محدودیت اطلاعات دستگاهها بود.
بیجندی گفت: در این طرح با اتصال حلقههای مختلف به هم اخبار خوب در آینده در بحث اشتغال خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد دانشگاهی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی بر این باور است که در حوزه اشتغال مسئلهای داریم که با همفکری میتوان آن را حل کرد.
معاون آموزش جهاد دانشگاهی ادامه داد: در این طرح از همه دستگاههای اجرایی استقبال کرده و میخواهیم در کنار طرح به ما همفکری کرده تا اتفاق خوبی رخ دهد.
انتهای پیام