به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از مهر، فریدون شهبازیان رهبر ارکستر ملی با اشاره به جزییات تازه ترین کنسرت ارکستر ملی بیان کرد: تازه ترین کنسرت ارکستر ملی روزهای ۳۱ فروردین و اول اردیبهشت ماه سال جاری با خوانندگی محمد اصفهانی در تالار وحدت تهران برگزار می شود و روزهای ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت نیز همین برنامه در تالار وحدت میزبان علاقه مندان موسیقی ایرانی است.
وی در تشریح جزییات کنسرت پیش روی ارکستر ملی توضیح داد: اجرای سه اثر از من و قطعاتی منتخب از آلبوم های «تنها ماندم» به آهنگسازی زنده یاد همایون خرم و تنظیم آقای کامبیز روشن روان و آلبوم «هفت سین» بخش با کلام کنسرت را تشکیل می دهند. اجرای چند اثر بی کلام از حسین دهلوی و بنده نیز بخش دیگری از کنسرت ارکستر ملی را تشکیل می دهد.
ارکستر ملی به رهبری فریدون شهبازیان برای اولین بار در جریان برگزاری سی و دومین جشنواره موسیقی فجر به خوانندگی علیرضا افتخاری دور جدید فعالیت های خود را آغاز کرد و پس از آن در تهران و چند شهرستان کنسرت های متعددی را برگزار کرد.
کنسرت پیش روی ارکستر ملی به خوانندگی محمد اصفهانی اولین اجرای رسمی این مجموعه در سال جدید خواهد بود.
سایت خبری تحلیلی کسب و کار استارت آپ | کارآفرینی | دانش بنیان | اقتصاد