امیرحسین خوانساری در گفتوگو با ایسنا، درباره کسب مدال طلای کشتی فرنگی نوجوانان جهان ۲۰۱۸ در کرواسی ، اظهار کرد: سطح رقابتها بسیار بالا بود و همه مدعیان جهان برای کسب بهترین نتیجه پا به این رقابتها گذاشته بودند. در وزن من نیز نفرات بسیار خوبی حضور داشتند و تمامی شرکت کننده ها از سطح فنی خوبی برخوردار بودند به گونه ای که قهرمان اروپا با شکست از دور رقابتها حذف شد و یا قهرمان آسیا به عنوان سومی رسید.
دارنده مدال طلای نوجوانان جهان در وزن ۵۵ کیلوگرم کشتی فرنگی با تاکید بر این که تنها برای کسب مدال طلای جهان در این رقابتها حاضر شده بود، گفت: تمرینات بسیار خوبی را طی چند ماه اخیر پشت سر گذاشتم و هدفی جز رسیدن به مدال طلا نداشتم. خوشحالم که توانستم با ایستادن بر سکوی نخست جهان مزد زحماتم را بگیرم و جواب اعتماد مربیانم را به بهترین شکل بدهم. قهرمانی تیم ملی در جهان نیز اتفاق بسیار بزرگی بود که نشان داد همچنان کشتی ایران میتواند حرف اول را در جهان بزند. البته امیدوارم با حمایت واقعی از کشتی شاهد تکرار این اتفاقات در رویدادهای بعدی باشیم.
نوجوان ۱۷ ساله اندیمشکی درباره نحوه کشتیگیر شدنش نیز، خاطر نشان کرد: از شش سال پیش و از سن یازده سالگی کشتی را زیر نظر سیامک قیطاسی و اسکندر عیسوند در شهر اندیمشک استان خوزستان آغاز کردم و موفقیتم را مدیون این دو مربی هستم که زحمات زیادی برایم کشیدند. در همان دوران کودکی در میهمانی ها و شب نشینی های فامیلی وقتی بین پسرهای فامیل کشتی می انداختند من همیشه افراد بزرگتر و سنگین تر از خودم را هم شکست می دادم، به مرور وقتی استعدادم و علاقه ام به کشتی را دیدند، پسرعموهایم که خودشان هم کشتیگیر بودند به پدرم گفتند من را به باشگاه کشتی بفرستد و خوشبختانه با حمایت های پدرم وارد کشتی شدم و با زحماتی که طی این شش سال کشیدم توانستم مدال طلای جهان را کسب کنم. البته ابتدا در کشتی آزاد کارم را شروع کردم اما پس از مدتی وارد کشتی فرنگی شدم و به کارم ادامه دادم.
خوانساری که به تازگی مدال برنز آسیا را نیز کسب کرده بود در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا مسئولان ورزش خوزستان حمایت مالی از او داشتهاند یا خیر، گفت: پدرم کارمند است و خدا را شکر محتاج کسی نیستیم. پدر و مادرم همیشه حامی من بودهاند و همین برای من یک دنیا ارزش دارد. مسئولان ورزش خوزستان و مسئولان اندیمشکی هم برایم مراسم گرفتند اما هیچ پاداشی به من ندادند یا حمایت مالی از من نکردند. خوزستان سرشار از استعدادهای ناب در بسیاری از رشتههای ورزشی مخصوصا کشتی است که با اندکی توجه میتوانند برای کشور افتخارآفرینی کنند اما مسئولان باید به این استعدادها توجه کنند و آن ها را به حال خودشان رها نکنند.
قهرمان نوجوانان جهان درباره اهداف خود در کشتی، اظهار کرد: سقف آرزوی هر کشتیگیری رسیدن به مدال طلای المپیک است و من هم از این قاعده مستثنی نیستم. با انگیزه و توان بیشتر از قبل تمرین میکنم تا به این هدف بزرگ برسم. دوست دارم برای کشورم افتخارآفرینی کنم و باعث غرور هموطنانم شوم. امیدوارم باز هم شاهد موفقیت کشتی ایران در رویدادهای جهانی باشیم.
وی در پایان درباره الگوی فنی و اخلاقی خود در کشتی نیز ، خاطر نشان کرد: الگوی فنی و اخلاقی من در کشتی حبیب الله اخلاقی ملی پوش سابق کشتی فرنگی است.
انتهای پیام