صفحه اصلی / سیاسی / مجلس / مجلس آماده‌ رفع چالش‌ها و خلاء‌های صنعت فرش است

رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی در مجلس:

مجلس آماده‌ رفع چالش‌ها و خلاء‌های صنعت فرش است

رئیس فراکسیون فرش و صنایع دستی در مجلس گفت: مجلس آماده‌ رفع چالش‌ها و خلاءهای صنعت فرش است و ضرورت دارد برندسازی‌ و تجاری‌سازی فرش ایرانی مورد توجه قرار گیرد.

مستندنگاری فرش ایرانی

به گزارش کسب و کار نیوز، علی وقفچی در مراسم رونمایی از شناسنامه‌ تابلو فرش سردرود افزود: فرش پاسپورت معنوی ایران بوده و در سطح دنیا معروف است، با توجه به مشکلات صنایع دستی و صنعت فرش، فعالان بخش خصوصی باید خودشان اراده کنند و ما نیز برای موفقیت اقتصادی فرش و صنایع دستی تلاش می‌کنیم.

وی، عدم وابستگی و نیاز نبودن تکنولوژی خاص را از جمله مزایای صنعت فرش و صنایع دستی کشور دانست و بیان کرد: فراکسیون فرش مجلس با ۲۱۲ عضو، بزرگ‌ترین فراکسیون مجلس بوده و این نیز نشانگر رویکرد مثبت مجلس برای حل مشکلات است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به قانون حمایت از هنرمندان فعال در صنعت فرش عنوان کرد: قانون حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی در میراث فرهنگی تعریف شده بود و با پیگیری‌های به عمل آمده، قانون حمایت از فعالان صنعت فرش دست بافت هم به آن اضافه شد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در ادامه به مشکل متولی تشخیص بافنده‌ فرش اشاره کرد و گفت: نبود متولی مشخص برای تشخیص بافنده‌ فرش و مسایل بیمه‌ای آنان یکی از مشکلات اساسی بود که این وظیفه به وزارت صنعت، معدن و تجارت محول شد، به طوری که قالیباف حتما باید زمان بازدید کارشناس حضور داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به تعریف بخش خصوصی در قوانین اتاق بازرگانی‌ افزود: این رویکرد نشان می‌دهد که دولت‌ها در فعالیت‌های خصوصی سازی توانمند نیستند و این وظیفه به بخش خصوصی به ویژه اتاق‌های بازرگانی محول شده است، با توجه به تجارب جهانی، امروزه شاهد کم رنگ بودن روز دولت‌ها و حضور پررنگ بخش خصوصی هستیم.

این نماینده مجاس در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که «طرح توسعه تسهیلات روستایی برای شهرهای کم‌تر از ۱۰ هزار نفر در سطح کلان کشور اتفاق نمی‌افتد»، گفت: امیدواریم استاندار آذربایجان شرقی پیگیر اجرای طرح اعطای تسهیلات با سود شش درصدی با بازپرداخت شش ساله در سطح دو میلیاردتومان (بدون نیاز به وثیقه) در روستاهای واجد شرایط باشد.

وی تاکید کرد: جهان امروز، جهان ارتباطات است، تلاش ما بر این است تمامی حرکات‌مان با توجه به جایگاه علمی و با تکیه بر علم باشد و باید رویکردمان را نسبت به وضعیت موجود تغییر دهیم که این نیز یکی از ضرورت‌های هر جامعه‌ای بوده و انجام آن آسان نیست.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

تورم سال آینده ۳۰ درصد در نظر گرفته شد/ پیش‌بینی رشد ۴.۴ درصدی با اجرای بودجه

به گزارش کسب و کار نیوز، «سید حمید پورمحمدی» امروز (سه شنبه) با حضور در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.