صفحه اصلی / اسلایدر / با مدیریت دقیق، می‌توان ناترازی را مهار کرد/هشدار به مراکز غیرمجاز رمزارز
با مدیریت دقیق، می‌توان ناترازی را مهار کرد/هشدار به مراکز غیرمجاز رمزارز

با مدیریت دقیق، می‌توان ناترازی را مهار کرد/هشدار به مراکز غیرمجاز رمزارز

کسب و کار نیوز - مدیرعامل توانیر در خصوص برخورد با قانون‌شکنان، به‌ویژه در حوزه استخراج رمزارز، تصریح کرد: در حال حاضر هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مطالبات معوق از متخلفانی داریم که با نصب ماینر، به شبکه آسیب زده‌اند. دستور کار ما علاوه بر صدور صورت‌حساب قانونی و اخذ خسارت شبکه، برخورد قضایی است.

به گزارش کسب و کار نیوز ، محمد اله‌داد در آیین آغاز مانور سراسری مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق «مهتاب»، ضمن تشریح شرایط حساس صنعت برق و ضرورت اتخاذ رویکرد‌های تحولی در شبکه توزیع، نقشه راه جدید این شرکت برای کاهش ۵ درصدی ناترازی را ترسیم کرد.

وی با انتقاد از گزارش‌های عملکردی که تنها بر ابعاد ظاهری و کمّی تمرکز دارند، اظهار داشت: مانور به معنای تمرین عملیاتیِ تأثیرگذار است. آمارسازی‌های تشریفاتی و گزارش‌هایی که تنها به تعداد ناچیز کابل‌های جمع‌آوری شده محدود می‌شوند، به‌هیچ‌وجه مورد قبول نیست. کارِ ماندگار یعنی اصلاح زیرساخت؛ به‌گونه‌ای که پس از جمع‌آوری انشعاب غیرمجاز، بلافاصله فرآیند قانونی‌سازی از طریق نصب کنتور و تعیین تکلیفِ انشعاب انجام شود تا امکان بازگشت متخلف به مسیر غیرقانونی از بین برود.

اله‌داد با بیان اینکه در شرایط کنونی و با توجه به محدودیت‌های سوخت نیروگاهی، کاهش ۵ درصدی بار، تکلیفی حیاتی است، خاطرنشان کرد: در حالی که احداث نیروگاه‌های جدید فرآیندی زمان‌بر و هزینه‌بر است، شما در بخش توزیع ثابت کردید که با مدیریت دقیق، می‌توان ناترازی را مهار کرد. ۸۰۰ مگاوات باری که تاکنون از طریق شناسایی کنتور‌های معیوب و برق‌های غیرمجاز به شبکه بازگشته، عملاً معادل ظرفیت مورد نیاز صنایع کلیدی کشور از جمله پتروشیمی‌هاست که چرخ تولید کشور را می‌چرخانند.

وی با تأکید بر ضرورت تغییر پارادایم در شناسایی تخلفات افزود: زمانی شناسایی برق غیرمجاز در شبکه‌های سیمی ساده بود، اما با استفاده گسترده از کابل‌های خودنگهدار و حرفه‌ای‌تر شدن دستکاری‌ها، باید به سمت داده‌کاوی هوشمند حرکت کنیم. ترکیب اطلاعات سامانه GIS، داده‌های کنتور‌های مادر (MDM) و گزارش‌های مردمی، ابزار‌های نوین ما برای رصد دقیق متخلفان حرفه‌ای و برج‌سازان یا کارگاه‌هایی است که به‌طور ساختاریافته اقدام به دستکاری شبکه می‌کنند.

مدیرعامل توانیر در خصوص برخورد با قانون‌شکنان، به‌ویژه در حوزه استخراج رمزارز، تصریح کرد: در حال حاضر یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مطالبات معوق از متخلفانی داریم که با نصب ماینر، به شبکه آسیب زده‌اند. دستور کار ما علاوه بر صدور صورت‌حساب قانونی و اخذ خسارت شبکه، برخورد قضایی است. در موارد خاص که دامداری یا واحد تولیدیِ دارای پروانه، اقدام به استخراج غیرقانونی رمزارز کرده، پیگیر ابطال پروانه فعالیت آنان هستیم تا بدانند صنعت برق محل کسب سود نامشروع از اموال عمومی نیست.

اله‌داد با صراحت درباره سلامت اداری مجموعه گفت: بر اساس ابلاغیه وزیر نیرو، کوچک‌ترین مماشات یا همکاری همکاران ما با متخلفان (از جمله در وصل مجدد برق مراکز غیرمجاز)، با برخورد قاطع و در صورت اثبات، با اخراج همراه خواهد بود. ما روی لبه تیغ حرکت می‌کنیم و حق‌الناس، خط قرمز ماست.

مدیرعامل توانیر با ادای احترام به جانبازان و شهدای صنعت برق، تأکید کرد: کار در خط مقدمِ مقابله با تخلفات، پرخطر و تنش‌زاست. شرکت‌های توزیع موظف‌اند پاداش نیرو‌های اجرایی را به‌موقع پرداخت کنند و اگر در حین عملیات خسارتی به تجهیزات شخصی یا ایمنی نیرو‌ها وارد شد، شرکت مسئول جبران آن است. حفظ سلامت و جان همکاران زبده و پاکدست ما در این شرایط سختِ کاری، اولویت اول است و نباید به بهانه بهره‌وری، ایمنی قربانی شود.

همچنین مطالعه کنید:

بلاتکلیفی افزایش مبلغ کالابرگ در آستانه پرداختی خرداد

به گزارش کسب و کار نیوز ، طی یک ماه گذشته، موضوع افزایش رقم سبد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.