صفحه اصلی / اسلایدر / کشف ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز در ۳ سال گذشته
کشف ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز در ۳ سال گذشته

کشف ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز در ۳ سال گذشته

کسب و کار نیوز- مدیرعامل شرکت توانیر گفت:در ۳ سال گذشته بیش از ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر را توانستیم با همکاری پلیس امنیت اقتصادی کشف، شناسایی و جمع آوری کنیم به طوری که این میزان دستگاه ماینر معادل ۸۰۰ مگاوات مصرف برق داشته اند.

به گزارش کسب و کار نیوز ، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر گفت: در ۳ سال گذشته بیش از ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر را توانستیم با همکاری پلیس امنیت اقتصادی کشف، شناسایی و جمع آوری کنیم به طوری که این میزان دستگاه ماینر معادل ۸۰۰ مگاوات مصرف برق داشته اند.

وی ادامه داد: ظرفیت نیروگاه بوشهر ۱۰۰۰ مگاوات و عدد بسیار بزرگی است و خوشبختانه تلاش شد ۱۰۰۰ مگاوات از مصرف برق عیر مجاز در کشور جلوگیری کنیم.

مدیرعامل شرکت توانیر افزود: متاسفانه در کشور هنوز به شکل غیر قانونی از شبکه برق استفاده می‌شود، امیدواریم بتوانیم با همکاری متقابل با پلیس امنیت اقتصادی کشفیات را بیشتر کنیم و ماینر‌های فعال را شناسایی و جمع آوری کنیم.

همچنین مطالعه کنید:

آینده بازار در دست نسل Z؛ چگونه مدل‌های کسب‌ و کار خود را تغییر دهیم؟

دانیال نجدی چرا مدل‌های قدیمی کسب‌وکار دیگر جواب نمی‌دهند؟ به گزارش کسب و کار نیوز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.