به گزارش کسب و کار نیوز ، محمدصادق عظیمی فر در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری در خصوص مدیریت هوشمند زنجیره تامین سوخت کشور اظهار داشت: سالانه ۱۰۰ میلیارد لیتر فراورده در کشور تولید می شود که ارزش این فراورده ها ۵۵ میلیارد دلار است.
وی با بیان اینکه بعد از انقلاب تولید بنزین کشور ۶ تا ۷ برابر و تولید نفتگاز ۴ تا ۵ برابر شده است، افزود: در حوزه تولید و توسعه ظرفیت پالایشگاهی توفیقات خوبی داشتهایم.
مدیر عامل شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی با بیان اینکه به دلیل رشد مصرف پارادایم عرضه فراورده یارانه ای کماکان پارادایم غالب بوده است، افزود: همین موضوع باعث شده گرفتار ناترازی سوخت و انرژی باشیم و صنعت نفت تحت فشار قرار گرفته است.
وی بیان کرد: از بدو تشکیل دولت چهاردهم با تاکید رییس جمهور باید پارادایم عرضه سوخت یارانه ای تغییر کند و بیشتر روی مدیریت مصرف تمرکز صورت گیرد و از تولید هم غافل نشویم. عظیمی فر با بیان اینکه در دولت چهاردهم ۱۰ میلیون لیتر به تولید بنزین باکیفیت کشور اضافه شد، گفت: تولید نفتگاز نیز در آذر و دی ماه به ۱۲۴ میلیون لیتر رسید که ۱۳ میلیون لیتر رشد داشته است.
سایت خبری تحلیلی کسب و کار استارت آپ | کارآفرینی | دانش بنیان | اقتصاد