صفحه اصلی / اسلایدر / آغاز بلیت فروشی پروازهای اروپا/ پاریس به هواپیماهای ایرانی سوخت می‌فروشد اما گرانتر
آغاز بلیت فروشی پروازهای اروپا/ پاریس به هواپیماهای ایرانی سوخت می‌فروشد اما گرانتر

آغاز بلیت فروشی پروازهای اروپا/ پاریس به هواپیماهای ایرانی سوخت می‌فروشد اما گرانتر

کسب و کار نیوز- معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: نکته این است که تحریم سوختی متوجه فرودگاه‌های اروپایی نمی‌شود بلکه شرکت‌های سوخت رسانی که تراکنش مالی با آمریکا دارند سوخت رسانی را تحریم کردند اما این مشکل در پاریس حل شده و شرکت‌ها در پاریس به هواپیماهای ایرانی سوخت می‌دهند اما گران‌تر.

به گزارش کسب و کار نیوز ، حسین پورفرزانه، رییس سازمان هواپیمایی کشوری در جمع خبرنگاران درباره راه‌اندازی پروازهای اروپایی اظهار داشت: تحریم ایران‌ایر ظالمانه و غیر عقلانی را پیگیری حقوقی می‌کنیم و امیدواریم این تحریم‌ها رفع شوند. اما به زودی بلیت فروشی مسیر مستقیم اروپا آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: به غیر از ایران‌ایر تور ، شرکت هواپیمایی قشم ایر هم به زودی پروازهای اروپایی را راه‌اندازی می‌کند و از ١٢ بهمن ماه پرواز پاریس آغاز می‌شود .

رییس سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به سوال ایلنا درباره تحریم‌های سوختی در فرودگاه‌های اروپا گفت: نکته این است که تحریم سوختی متوجه فرودگاه‌های اروپایی نمی‌شود بلکه شرکت‌های سوخت رسانی که تراکنش مالی با آمریکا دارند سوخت رسانی را تحریم کردند اما این مشکل در پاریس حل شده و شرکت‌ها در پاریس به هواپیماهای ایرانی سوخت می‌دهند اما گران‌تر.

همچنین مطالعه کنید:

حاشیه سود صنعت فولاد ۶ درصد شد/نرخ گاز ۳ برابر دنیاست

به گزارش کسب و کار نیوز ، وحید یعقوبی معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.