صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان / اعطای یک میلیارد تومان تسهیلات فناورانه به چهار بانوی برگزیده رویداد زنان بریکس/افزایش سهم زنان از کسب‌وکارهای فناورانه
اعطای یک میلیارد تومان تسهیلات فناورانه به چهار بانوی برگزیده رویداد زنان بریکس/افزایش سهم زنان از کسب‌وکارهای فناورانه

اعطای یک میلیارد تومان تسهیلات فناورانه به چهار بانوی برگزیده رویداد زنان بریکس/افزایش سهم زنان از کسب‌وکارهای فناورانه

کسب و کار نیوز- معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور از افزایش سهم زنان از کسب و کارهای فناورانه به ۳۰ درصد تا پایان دولت چهاردهم خبر داد.

به گزارش کسب و کار نیوز ، زهرا بهروز آذر در رویداد زنان محور نوآوری و فناوری که با حضور حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در خانه نوآوری و فناوری ایران برگزار شد، ضمن قدردانی از بانوان کارآفرین برگزیده در مسابقه شرکت های نوآفرین بریکس اظهار کرد: یکی از محورهای مورد تاکید در دولت چهاردهم، استفاده از ظرفیت های همه جانبه مردم کشور است؛ اگر می خواهیم به توسعه برسیم باید از همه ظرفیت ها استفاده کنیم و زنان نیمی از سرمایه تخصصی کشور ما محسوب می شوند. امیدواریم با الگو شدن زنان موفق، تعداد زنانی که می‌توانند برای حل مسائل در کشور، ایده های خلاقانه ارائه دهند و ایده ها را به عمل برساند و به بازار ارائه دهند، افزایش پیدا کند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور افزود: امروز خوشحال نیستم چرا که با وجود اینکه ۶۱ درصد زنان وارد دانشگاه می شوند اما فقط ۱۲ درصد کسب و کار نوین و فناورانه را به خود اختصاص داده اند. همه تلاش ما این است که حداقل تا پایان دولت چهاردهم این ۱۲ درصد را به ۳۰ درصد برسانیم و شاهد این باشیم که زنان در همه عرصه ها برای حل مسائل اجتماعی و اقتصادی با هیچ مانعی مواجه نباشند.

بهروز آذر یکی از موانع کسب و کار فناورانه و نوآورانه را تامین منابع مالی عنوان و تاکید کرد: در این مسیر دولت برای دسترسی به منابع مالی در توسعه کسب وکار و کارآفرینی کمک خواهد کرد. همچنین حتما در مهارت های توسعه کسب ‌کار، کنار زنان خواهیم بود تا زنانی که شاید فرصت این را پیدا نکرده اند که در کنار افزایش دانش خود به این مهارت ها دست یابند، از این مهارت ها بهره مند شوند. وی در پایان تاکید کرد: حتما یکی از محورهایی که در دولت چهاردهم دنبال خواهیم کرد، افزایش خودباوری و مهارت های شناختی زنان است برای اینکه بتوانید تحمل ریسک را افزایش دهند و تاب آوری آن ها در فضای کسب وکار بیشتر شود. مشاور امور بانوان معاون علمی رئیس‌جمهور از اعطای یک میلیارد تومان تسهیلات فناورانه به چهار بانوی برگزیده جایزه زنان بریکس خبر داد.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، خدیجه جدا، مشاور امور بانوان معاون علمی رئیس‌جمهور، با اشاره به اهمیت توانمندسازی زنان در اکوسیستم نوآوری و فناوری، گفت: «جایزه زنان بریکس که در اردیبهشت و خرداد سال جاری در روسیه برگزار شد، با حضور ۲۲ شرکت فناور همراه بود که چهار شرکت از میان آن‌ها به عنوان برگزیده انتخاب شدند. به همین منظور، معاونت علمی یک میلیارد تومان تسهیلات به این برگزیدگان اعطا می‌کند و در صورت تحقق شاخص‌های مدنظر تا سال آینده، این مبلغ بلاعوض خواهد شد.»

وی افزود: «کلید ارتقای سهم زنان در زیست‌بوم علم و فناوری را با برگزاری نمایشگاه و رویداد «زنان، محور نوآوری و فناوری»* زدیم. این نمایشگاه که در هفته گرامیداشت مقام زن برگزار شد، فرصت معرفی دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیانی که توسط بانوان مدیریت می‌شوند را فراهم کرد. در این نمایشگاه، ۵۲ شرکت خلاق و فناور که از فروش، صادرات و کارنامه موفقی برخوردار بودند، حضور داشتند.»

مشاور امور بانوان با اشاره به آمار موجود گفت: «سهم زنان از مدیریت شرکت‌های دانش‌بنیان کشور تنها ۱۰ تا ۱۲ درصد است، در حالی که ۶۴ درصد از ورودی دانشگاه‌های کشور در سال جاری را زنان تشکیل داده‌اند. این شکاف قابل توجه نیازمند توجه ویژه و برنامه‌ریزی مؤثر است.»

جدا از دیگر برنامه‌های این رویداد به برگزاری پنل‌های تخصصی اشاره کرد و گفت: «این پنل‌ها با محوریت شبکه‌سازی، آموزش صنایع خلاق، قدرت نوآوری زنانه و پایداری کسب‌وکارهای فناورانه برگزار شدند و تلاش شد تا مسیر کارآفرینی زنان از جنبه‌های مختلف مورد توجه قرار گیرد.»

در مراسم تقدیر از برگزیدگان، اعظم کرمی (مدیرعامل شرکت ویرا کویر)، مرضیه ابراهیمی (عضو هیئت علمی موسسه رویان)، سیده فاطمه حسینی (مدیرعامل شرکت فن‌آسا) و مهوش آبیاری (مدیرعامل شرکت فریر آسا) به عنوان چهار بانوی برگزیده جایزه زنان بریکس معرفی شدند. این مراسم با حضور حسین افشین (معاون علمی رئیس‌جمهور)، فاطمه مهاجرانی (سخنگوی دولت)، زهرا بهروزآذر (معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری) و سجاد احدزاده (رئیس مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست‌جمهوری) برگزار شد.

جدا در پایان بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های حمایتی برای زنان در حوزه فناوری تأکید کرد و اظهار امیدواری کرد که این اقدامات، گامی مؤثر در جهت کاهش شکاف جنسیتی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور باشد.

همچنین مطالعه کنید:

عرضه اولیه سهام نخستین شرکت دانش‌بنیان

به گزارش کسب و کار نیوز، مدیرعامل فرابورس ایران با بیان این‌که به زودی عرضه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.