صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان / فرصت های طلایی جیتکس برای شبکه‌سازی/حمایت از استارتاپ‌ها در کشور متحول می‌شود
فرصت های طلایی جیتکس برای شبکه‌سازی/حمایت از استارتاپ‌ها در کشور متحول می‌شود

فرصت های طلایی جیتکس برای شبکه‌سازی/حمایت از استارتاپ‌ها در کشور متحول می‌شود

کسب و کار نیوز- مدیرکل دفتر زیرساخت‌های زیست بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری با اشاره به حضور هیات اعزامی ایران در نمایشگاه جیتکس گلوبال ۲۰۲۴، از تحول اساسی در نحوه حمایت از استارتاپ‌ های کشور با تغییر رویکرد دنیا به راهبردهای مبتنی بر تحقیق و توسعه خبر داد.

به گزارش کسب و کار نیوز، محمدجواد صدری مهر جیتکس گلوبال (GITEX Global) را بزرگ‌ترین رویداد فناوری اطلاعات جهان، محلی برای نمایش جدیدترین دستاوردهای شرکت‌های فعال در حوزه‌های امنیت سایبری، هوش مصنوعی، شهر هوشمند، انرژی، سلامت، متاورس، فین‌تک، بلاکچین، تلکام، فناوری آموزش و حمل‌ونقل عنوان کرد.

وی با بیان اینکه رویداد جیتکس گلوبال شامل ۱۰ نمایشگاه و رویداد متمرکز از جمله رویداد نورث‌استار است که به صورت همزمان درپنج روز برگزار شد، افزود: رویداد نورث‌استار(Expand North Star) بزرگ‌ترین نمایشگاه استارت‌آپ خاورمیانه، روسیه، آفریقا و آسیا است.

مدیرکل دفتر زیرساخت‌های زیست بوم نوآوری معاونت علمی از توسعه بخش نورث استار نمایشگاه به نسبت سال‌های گذشته خبرداد و گفت: امسال، نورث‌استار به عنوان یک نمایشگاه مستقل در عرصه استارتاپی، تحول بزرگی را تجربه کرد و این رویداد بین‌المللی به مرکز نوآوری جهانی تبدیل شده و فضایی منحصر به فرد را برای ایده‌ها و کسب‌وکارهای جدید فراهم شده بود.

وی با اشاره حضور هیات اعزامی معاونت علمی در این بخش نمایشگاه با معرفی دو قسمت در خدمت استارتاپ‌ها و کارآفرینان خلاق افزود: از یک سو مدیران شتاب‌دهنده‌ها و کارخانه‌های نوآوری گرد هم آمدند تا از تجربیات و دستاوردهای موفق دنیا ایده گرفته و انتقال تجربه داشته باشند و این فرصتی بی‌نظیر برای ارتباط با برترین‌های صنعت محسوب می شود و از سویی دیگر رؤسا و معاونین ستادهای فناوری با رویکردی علمی و پژوهشی، سعی کردند روند(ترند) آینده دنیا را در حوزه‌ توسعه فناوری تشخیص و بررسی کنند.

صدری مهر با نگاهی امیدبخش به رویداد جیتکس اظهار کرد: این رویداد پر از فرصت‌های طلایی برای شبکه‌سازی است و در این روزها، تبادل تجربیات و ایده‌ها به شکلی تاثیرگذار در حال انجام است که امیدوارم این روند ادامه یابد. هدف ما این بود که با دستان پر و دستاوردهای ارزشمند بازگردیم.

وی افزود: نمایشگاه امسال به یک بستر مناسب برای گردهمایی شرکت‌هایی تبدیل شده بود که بر فناوری‌های پیشرو و تحول آفرین، به ویژه هوش مصنوعی، تمرکز جدی داشته است؛ ضمن اینکه بیش از ۵۰ درصد از شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کنند و در تلاش هستند تا این فناوری را به سطحی تازه و کاربردی‌تر ارتقا دهند.

مدیرکل دفتر زیرساخت‌های زیست بوم نوآوری معاونت علمی ادامه داد: علاوه بر هوش مصنوعی، موضوعات مربوط به متاورس و پردازش داده‌ها نیز در کانون توجه رویداد جیتکس قرار داشت و پروژه‌های جدی در این زمینه‌ها در حال شکل‌گیری است. صدری مهر افزود: با توجه به تحولات جهانی پس از کرونا، سلامت به یکی از دغدغه‌های اصلی تبدیل شده و در این نمایشگاه، استارتاپ‌های حوزه سلامت حضور فعالی داشته اند که با ایده‌ها و نوآوری‌های خود به دنبال بهبود کیفیت زندگی هستند.

به گزارش معاونت علمی، وی به حضور صندوق‌های سرمایه‌گذاری متعدد از کشورهای مختلف دنیا در رویداد جیتکس اشاره و عنوان کرد: صندوق‌های سرمایه‌گذاری همواره در این نمایشگاه، با اشتیاق به دنبال شکار ایده‌های نو و بکر هستند. صدری مهر موضوع دانش‌آموزی را به عنوان یک موضوع حیاتی و جذاب در نمایشگاه جیتکس معرفی کرد و اظهارکرد: خوشبختانه امسال توجه ویژه‌ای به این موضوع شده بود، موضوعی که در سال‌های گذشته مغفول مانده بود.

وی ادامه داد: تغییر رویکرد برخی کشورها از روش‌های سنتی به استراتژی‌های مبتنی بر تحقیق و توسعه، نشان از تحولی اساسی در نحوه حمایت از استارتاپ‌ها دارد. حضور دانشگاه‌های معتبر جهان در کنار اکوسیستم‌های استارتاپی نشان‌دهنده‌ ترکیب سه‌ضلعی قدرتمندی است که شامل استارتاپ‌ها، گروه های کارآفرینی و مراکز دانشگاهی می‌شود. این پدیده نه‌تنها به ارتقاء ایده‌ها کمک می‌کند، بلکه بستر مناسبی برای تبادل دانش و تجربیات فراهم می‌آورد.

مدیرکل دفتر زیرساخت‌های زیست بوم نوآوری معاونت علمی همچنین رویداد جیتکس را فرصتی مناسب برای تبادل دانش، همکاری‌های بین‌المللی و توسعه فناوری‌های نوین خواند و بیان کرد: جیتکس نه تنها به ارائه آخرین دستاوردهای حوزه های مختلف فناوری می‌پردازد، بلکه به عنوان سکوی پرتابی برای ایده‌ها و نوآوری‌های جدید عمل می‌کند.

چهل و چهارمین دوره رویداد جیتکس گلوبال از از ۲۳ تا جمعه ۲۷ مهرماه(۱۴ تا ۱۸ اکتبر ۲۰۲۴) توسط مرکز تجارت جهانی دبی (DWTC) برگزار با موضوع همکاری جهانی برای شکل‌دادن به اقتصاد آینده هوش مصنوعی با حضور بیش از ۶۵۰۰ شرکت، ۱۸۰۰ استارتاپ و ۱۲۰۰ سرمایه‌گذار از بیش از ۱۸۰ کشور برگزار شد.

همچنین مطالعه کنید:

بافت فرسوده به چشم‌انداز مطلوب نرسیده است

به گزارش کسب و کار نیوز ، فاطمه داوری در نشست تخصصی راهکارهای تشویقی رونق …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.