به گزارش کسب و کار نیوز ، محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه شرایط واحدهای مسکونی کشور به ویژه در بافت های فرسوده در مرحله ۲۰۳۰ است گفت: ۲۰۳۰ به این معنا که ۲۰ درصد از مساحت کشور در بافت فرسوده است و ۳۰ درصد از ساکنان در بافت های فرسوده ساکن هستند.
وی ادامه داد:۲میلیون و ۶۳۶ هزار بنای ناپایدار در ۲۰ درصد از بافت های فرسوده قرار دارد که با کوچکترین زلزله و یا بلای طبیعی از بین می رود. مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به این که شرکت، یک هزار و ۲۰۰ پروژه زیربنایی و روبنایی در دست احداث دارد، عنوان کرد: علاوه بر این ۳ هزار پروژه بازآفرینی دیگر به همت دیگر سازمانهای مرتبط در حال انجام است و انتظار میرود چهارشنبه های بازآفرینی به محلی برای تقویت برنامههای بازآفرینی و نیز همراه کردن دستگاههای عضو ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار و پای کار آوردن استانداران و شهرداران تبدیل شود.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار همچنین خطاب به ادارات کل راه و شهرسازی گفت: تا پایان مهر ماه پیشنهادات خود را جهت تنظمیم موافقتنامهها و ارسال به سازمان برنامه و بودجه آماده و برای شرکت بازآفرینی شهری ایران بفرستند.
وی با اشاره به اینکه میزان بناهای ناپایدار در کشور به دلیل عدم توجه به ظرفیت های بخش خصوصی افزایش یافته است گفت: داغ تعداد کشته های زلزله بم هنوز فراموش نشده است این در حالیست که در در زلزله کشور ترکیه که ریشتر آن حتی از بم بیشتر بود میزان کشته ها بسیار کمتر بوده است. معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: متوسط زمان صدور پروانه در بافت فرسوده ۸ ماه است اما در برخی شهرها و مناطق صدور پروانه به ۳۰ ماه می رسد.