صفحه اصلی / فرهنگی / ۱۷ هزار متقاضی خودرو، آنلاین «قرعه‌کشی ایران‌خودرو» را دنبال کردند!
۱۷ هزار متقاضی خودرو، آنلاین «قرعه‌کشی ایران‌خودرو» را دنبال کردند!

۱۷ هزار متقاضی خودرو، آنلاین «قرعه‌کشی ایران‌خودرو» را دنبال کردند!

کسب و کار نیوز - پخش زنده قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز برگزار شد و بالغ‌بر ۱۷ هزار مخاطب پوشش زنده این مراسم را از آپارات دنبال کردند.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از عصر ایران، پس از وقفه‌ای یکسال و نیمه از اجرای طرح‌های فروش خودروهای سواری گروه صنعتی ایران‌خودرو، این کارخانه بخشی از ظرفیت تولید سال جاری خود را به صورت پیش‌فروش و فروش فوق‌العاده برای سه گروه متقاضیان عرضه کرد!
پخش زنده مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو از ساعت ۸:۳۰ صبح امروز یکشنبه ۱۱ شهریورماه در سایت «آپارات» آغاز شد و تا ساعت ۱۱ ادامه داشت که در این بازه زمانی بالغ‌بر ۱۷ هزار مخاطب پوشش زنده این مراسم را دنبال کردند.
ثبت این آمار در حالی حکایت از اهمیت این فرآیند از سوی مردم دارد که پیش‌تر اعلام شده بود بالغ‌بر ۳ میلیون نفر، برای بهره‌مندی از این فرصت برای خرید خودرو با قیمت معقول، ثبت‌نام کرده بودند. حالا «قرعه‌کشی» سرانجام این متقاضیان را مشخص خواهد کرد.

همچنین مطالعه کنید:

مشارکت ویستامدیا در حمایت از آثار سینمای کوتاه و انیمیشن ایران

به گزارش کسب و کار نیوز ، انیمیشن «یوز» با سرمایه‌گذاری ویستامدیا، اکران عمومی خود …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.