صفحه اصلی / اسلایدر / ۴ ظرفیت توسعه صادرات نفتی به آفریقای جنوبی برای ایران
۴ ظرفیت توسعه صادرات نفتی به آفریقای جنوبی برای ایران

۴ ظرفیت توسعه صادرات نفتی به آفریقای جنوبی برای ایران

کسب و کار نیوز- سفیر ایران در آفریقای جنوبی گفت: در زمینه صادرات اوره، قیر، گاز مایع و روغن پایه فرصت بسیار خوبی برای توسعه صادرات محصولات ایرانی به بازار آفریقای جنوبی وجود دارد و سفارت ایران آماده است تا به شرکت های ایرانی در این زمینه کمک کند.

به گزارش کسب و کار نیوز ، منصور شکیب‌مهر، سفیر ایران در آفریقای جنوبی در پانزدهمین همایش بین‌المللی صنعت پتروشیمی ایران اظهار داشت: واردات آفریقای جنوبی بیش از ۱۷ میلیارد دلار در سال است که بیشتر از کشورهای امارات، هند، عربستان، ترکیه و مالزی صورت می‌گیرد.

وی عمده واردات آفریقای جنوبی را بنزین، دیزل، پارافین وکس، ال پی جی، مواد ارگانیک و … اعلام کرد و گفت: واردات آفریقای جنوبی از ایران بیشتر کود اوره، گوگرد، قیر، سودا و سود سودآور است. شکیب‌مهر با بیان اینکه صادرات ۲۰۰ میلیون یورویی ۱۴۰۱ ابران به آفریقای جنوبی در ۱۰۰ میلیون یورو در ۱۴۰۲ کاهش یافت، گفت: اگر نقش واسطه‌ها را در صادرات محصولات پتروشیمی ایران به آفریقای جنوبی حذف کنیم، حداقل ۱۰ درصد از قیمت تمام شده محصولات ایرانی در بازار این کشور کاهش می‌یابد و رقابت‌پذیری ما با سابیک عربستان در بازار این کشور، بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: مصرف اوره در آفریقای جنوبی ۷۰۰ هزار تن در سال است که ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن آن از ایران تأمین نی‌شود و حداقل می‌توانیم این رقم را دو برابر کنیم.

سفیر ایران در آفریقای جنوبی خاطرنشان کرد: پالایشگاه ساسول با نقاط جنوبی آفریقا فاصله دارد و با توجه به هزینه بالای سوخت و حمل و نقل در این کشور، می‌توانیم با قیمت رقابتی محصولاتمان، برخی محصولات از جمله پلی اتیلن‌های سبک و پلی‌اتلین سبک خطی را به این بازار ارسال کنیم. شکیب‌مهر از ایجاد دفتر جدید تجاری ایران در ژوانسبورگ خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های این دفتر برای توسعه صادرات شرکت‌های ایرانی، فرصت بسیار خوبی است.

وی افزود: در زمینه صادرات اوره، قیر، گاز مایع و روغن پایه فرصت بسیار خوبی برای توسعه صادرات محصولات ایرانی به بازار آفریقای جنوبی وجود دارد و سفارت ایران آماده است تا با نقش واسطه‌گری و تسهیل‌گری، به شرکت‌های ایرانی در این زمینه کمک کند‌.

همچنین مطالعه کنید:

تجارت الکترونیکی در بازارهای سنتی افزایش یافت/ادامه رشد شتابان تجارت الکترونیکی

شایلی قرائی به گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، «امین کلاهدوزان» در نخستین جلسه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.