صفحه اصلی / اسلایدر / عوارض صادرات پیاز به ۶۰ و گوجه فرنگی ۲۵ درصد کاهش یافت
عوارض صادرات پیاز به ۶۰ و گوجه فرنگی ۲۵ درصد کاهش یافت

عوارض صادرات پیاز به ۶۰ و گوجه فرنگی ۲۵ درصد کاهش یافت

کسب و کار نیوز- بر اساس اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، عوارض صادراتی پیاز ۶۰ درصد و گوجه فرنگی زراعی ۲۵ درصد کاهش یافت.

به گزارش کسب و کار نیوز، احمد خانی نوذری، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامه‌ای خطاب به رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل بخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان، در جهت پایداری تولید و صادرات محصولات موصوف عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد و عوارض صادراتی گوجه فرنگی زراعی نیز از ۵۵ درصد به ۳۰ درصد قیمت پایه صادراتی کاهش یابد.

پیشتر در آذر ماه امسال در راستای اجرای تصمیمات ستاد تنظیم بازار، به منظور تعادل بخشی به بازار و کنترل قیمت پیاز، عوارض صادراتی پیاز به میزان ۱۰۰ درصد و گوجه فرنگی به ۵۵ درصد پایه صادراتی تعیین شده بود.

همچنین مطالعه کنید:

بهره‌مندی «سپتام» از تخصص و کارشناسی واحدهای صنفی سیستم‌های حفاظتی

به گزارش کسب و کار نیوز ، مهدی امیدوار در گفت و گو با پایگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.