به گزارش کسب و کار نیوز، محمد مهدی برادران معاون وزیر صمت در امور صنایع گفت: ما در سال ۹۷ کمبود مواد شوینده در کشور داشتیم ولی امروز به خوبی این مواد در کشور یافت می شود، افق ۱۴۰۶ صنعت شوینده کشور صنعتی برون زا و با افزایش ۱۰ درصدی تولید و افزایش صادرات است و یکی از ارکان اصلی در این صنعت محسوب می شود. او گفت: در حال حاضر ۱۵۸۸ واحد صنعتی دارای مجوز واحد صنعتی بهداشتی کشور داریم که نقش عمده در تولید نیاز جامعه دارند، اما بسیاری از ظرفیت های کشور متاسفانه بلااستفاده مانده است.
به گفته او، تامین سرمایه بازاریابی بین الملل و ارتقاء محصولات در دستور کار واحدهای جدید بهداشتی است، ما باید قیمت کالا را رقابتی نکنیم و بهروری را افزایش دهیم. برادران گفت: خوشبختانه امروز کیفیت محصولات در زمینه بهداشتی بسیار بالا است طرح قیمتگذاری درقالب قیمت تمام شده تولید موضوعی است که با همکاری تولیدکنندگان و اصناف درحال اجراست و مورد استقبال تولیدکنندگان و مصرف کنندگان قرار گرفتهاست.
برادران گفت: تبلیغات لوازم بهداشتی نباید فریب دهنده باشد متاسفانه در یکی از برند داخلی کشور فقط ۳۰ گروه کالای تقلب کشف و ضبط شد.
او گفت: سال گذشته ۱۵ هزار ۵۰۰ شناسه کالا صدر شد که امروز بیش از ۳۱ هزار کالا دارای شناسه تولید شدند که این شناسه از قاچاق کالا جلوگیری میکند همچنین ۱۷۰ میلیون دلار صادرات محصولات بهداشتی فقط در ۹ ماه ابتدایی امسال داشته ایم.
برادران گفت: برخی تصور میکنند که ستاد مبارزه با قاچاق کالا، تنها محدود به رسیدگی به فعالیت قاچاقچیان و امری خاص و غیرعمومی است اما واقعیت امر این است که کالای قاچاق دارای ابعاد مختلف است و با جان و مال مردم مرتبط است؛ بر این اساس جز خود مردم هم در این زمینه نمیتوانند به ما کمک کنند و بیشترین نقش برای اصلاح نظام بازار را مردم بایستی ایفا کنند.